Kurs i Getting things done i Oslo

Cathrine Klouman, styreleder i DND, har ordet

Lider vi av utredningssyke?

Kronikk av Cathrine Klouman

Vi lever i en tid hvor vi er i konstant endring, og hvor digitalisering er i ferd med å fornye samfunnsprosesser, kommunikasjonsmedier, produkter og tjenester slik vi kjenner dem. Som Albert Einstein så fortreffelig sa det; de som aldri har gjort en feil, har aldri prøvd noe nytt.

29. august 2014
Odin_300x100

Testdagen Odin 2014

Konferanse 24. september 2014 på Raddison Blu Hotel i Oslo.

Årets tema: Hvilken verdi gir test og kvalitetssikring din organisasjon? Velkommen til stor konferanse.

29. august 2014
IT-kontraktsdagen_300x100

IT-Kontraktsdagen har kommet for å bli!

Seminar 9. september i Oslo.

Av materiale fra Statistisk sentralbyrå kan vi fastslå at omsetningen i IKT sektoren har steget fra 202 milliarder kroner i 2010 til 210 milliarder i 2012. Verdiskapningen har økt fra 79 milliarder til 86 milliarder og antall personer sysselsatt gikk fra 74.000 til 77.000. IKT utgjør derfor en betydelig del av norsk økonomi målt i omsetning samtidig som verdiskapningen per sysselsatt er svært høy og økende.

GTD_300x100

Getting Things Done (GTD)

Kurs i september, oktober, november og desember 2014 i Oslo.

Lær å få mer gjort på kortere tid og blir mer effektiv. Metodikkens utgangspunkt ligger i ikke å oppbevare forpliktelser og idéer i hodet, men å flytte dem til et system du stoler på. ​For deretter å se på systemet ofte nok til å fortsatt stole på det.

15. august 2014
Bi_prisen-300x100

Nominer din løsning til BI-prisen 2014

Frist for nominasjon: 7. september 2014

Vi deler ut to priser, en for Beste praksis og en for Innovasjon. Du trenger ikke å spesifisere hvilken pris din løsning skal nomineres. Det avgjør juryen. Nominasjonsfrist er søndag 7. september 2014. Prisen deles ut i Oslo torsdag 30. oktober 2014.

8. august 2014
Translation_ingress

Invitasjon til høring: TOGAF-ordliste i norsk versjon

TOGAF på norsk

I samarbeid med The Open Group har Den Norske Dataforening (DND) ved arkitekturfag­gruppene i Trøndelag og på Østlandet satt ned en arbeidsgruppe for å oversette basisbegrepene i arkitekturrammeverket TOGAF til norsk. Arbeidet gjøres med utgangspunkt i de mest sentrale TOGAF-begrepene slik de fremgår av TOGAFs offisielle ordliste.
Frist for innlevering: 31. august.

Cathrine Klouman, styreleder i DND, har ordet

Familieidyll i baksetet

Sommerkronikk

Bilen er pakket og vi er i ferd med å dra avgårde på ferie.  Alt ligger til rette for at dette skal bli en vellykket tur, uavhengig av vær og vind. Vi har utstyrt oss med det vi trenger og mere til.

27. juni 2014
Finansavisen

Jakter kandidater til BI-pris

Finansavisen

Marked: Til høsten deler Dataforeningen ut BI-prisen for sjette gang. Meningen er å få blest om dataanalyseløsninger, både i den enkelte bedrift og i markedet. Nominer din løsning i dag!

12. juni 2014