Kurs i Getting things done i Oslo

Cathrine Klouman, styreleder i DND, har ordet

Sharing is caring

Kronikk

– The Sharing Economy interesserer meg som fenomen, skriver Klouman i sin kronikk.

21. november 2014
Fagfolk mener

ERP i Skyen

På forrige nettverksmøte i faggruppen Cloud Computing ble Chris Pang fra Gartner Group fløyet inn for å fortelle mer om mulighetene ved å flytte kjernesystemene til skyen. Møtet ble holdt i Vismas lokaler på Skøyen.

13. november 2014
Finansavisen

Blir smartere med analyse

Vinnere av BI-prisen 2014

[Finansavisen] PROGRAMVARE: Dataanalyse og algoritmer mer enn dobler salget i Telenor og fjerner behovet for kontrollere i Statoil Fuel & Retail.
Torsdag 30. oktober innkasserte Telenor og Statoil Fuel & Retail årets BI-pris på Ballroom i Oslo.
 

3. november 2014
bi-pris_20xx_ingress

Telenor og Statoil vant BI-prisene 2014

Pressemelding

Gigantselskapene innkasserte BI-prisen ”Innovasjon” og ”Beste Praksis” på Dataforeningens BI-prisutdeling på Ballroom i Oslo torsdag 30. oktober.

31. oktober 2014
Programvareutvikling_ingress

Tar du og din bedrift utfordringen?

Faggruppen Effektiv programvareutvikling ønsker flere styremedlemmer.

Moderniseringen går på skinner

Moderniseringen går på skinner

Finalist til Bi-prisen 2014

[Finansavisen] PROGRAMVARE: Med et nytt IT-system har Jernbaneverket fått oversikt over farene langs togskinnene og fanget opp banemannskapenes risikosynsing.

13. oktober 2014
Stormaskin 50 år

IT-plattformen alle bruker men ingen vil ha

[Finansavisen 13. oktober:] Trekker Evry strømmen ut av stormaskinene, stopper norge i løpet av kort tid. i disse dager fyller IT-plattformen «alle» vil bli kvitt 50 år.

13. oktober 2014
Cathrine Klouman, styreleder i DND, har ordet

Hva kan vi lære av TED?

Kronikk av Cathrine Klouman

TED (Technology, Entertainment, Design) ble stiftet i 1984 av Richard Wurman og Harry Marks, og opprinnelig var dette tiltenkt som et enkeltstående arrangement. Det hele startet i California, med utspring i Silicon Valley. Først i 1990, ble TED en årlig foreteelse, og etter hvert har vi fått TED også i Europa og Asia.

3. oktober 2014

Flere nyheter

 • Alfhild Stokke er ildsjel

  Stokke, Alfhild
  Alfhild er leder i styret for Østlandet og sitter i faggruppen PROKVAL. Denne damen brenner for IT i helsesektoren, Styringssystemer, Prosjekt- og porteføljestyring, IT-Governance og Virksomhetsarkitektur. Hun deltar på så mange arrangement... Les mer
  ”Stolt av å være en del av et Norges største og viktigste fagmiljø på IKT”
 • Paul R. Carr = Skyen i Rogaland?

  Carr, Paul R
  Paul sitter i styret for DND Rogaland og er aktiv i faggruppene Drift og Cloud Computing. Han brenner for datasikkerhet og syns sikkerhet alltid blir lagt til ved ettertanke - eller når det først har gått galt. Ellers er han en helfrelst ... Les mer
  Gode IT folk bør alltid spørre "vil du at all informasjon skal være tilgjengelig for hvem som helst...", ikke bare "hva slags funksjonalitet vil du ha?"
 • Trude Rosendal er ildsjel

  Trude Britt Rosendal
  Trude Rosendal er en av de drevne innen SoftwareTesting. Vi kan takke engasjementet til denne faggruppen for at NTNU satte faget Test på læreplanen. Hvis Trude ikke er på ”Torpet” i Värmland når hun har fri, finner du henne på reise ute i v... Les mer
  Norge bør være et foregangsland og ha testfaget i læreplanen på alle høgskoler og universitet.
 • Peter Flem er ildsjel

  Flem, Peter [sommer 2011]_100x120
  Peter Flem brenner og har 100% passion for Cloud Computing og driver engasjement sitt gjennom faggruppen med samme navn. Han ser alltid etter nye områder å dekke innen Cloud som kan være relevant til tema og teknologi som for eksempel hån... Les mer
  Brenner for Cloud Computing
 • Nina Bauer er ildsjel

  Buer_Nina_2012-02-23
  Nina Bauer sitter i styret i Dataforeningen Rogaland og er leder for faggruppen IT Jenter. Hun brenner for flere jenter inn i Dataforeningen og utfordrer flere unge, engasjerte talenter innen IT til å engasjere seg. Faggruppen IT Jenter har... Les mer
  Dataforeningen er møteplassen for alle som jobber med prosesser, utvikling og teknologi og som har en strategisk interesse av å utveklse tanker omkring dette!