ACM - medlemskap

Dataforeningens medlemmer får rabatt på medlemskap i ACM, Association for Computer Machinery. ACM er verdens eldste IT-relaterte organisasjon. Foreningen har på verdensbasis over 80.000 IT-profesjonelle og studenter som medlemmer.

ACM har en rekke "produkter" med høy faglig anseelse, her kan nevnes 21 faglige tidsskrifter og magasiner innen ulike fagområder, 37 Special Interest Groups, som tilsvarer Dataforeningens faggrupper, konferanser og workshops og et Digital Library hvor alle ACMs tidsskrifter, konferansedokumentasjon, faglige artikler mm. er elektronisk tilgjengelig.

Medlemsfordeler i ACM:

• Magasinet Communication of the ACM, papirbasert og elektronisk
  • Membernet, kvartalsvis newsletter med de siste nyhetene og tilbudene
  • Mulighet til å abonnere på ACM Digital Library - kun tilgjengelig for medlemmer
  • Gratis "ACM.org" e-post adresse
  • Online jobb oversikt
  • Faglig nettverk
  • Rabatt på ACMs magasiner, tidskrifter og bøker
  • Rabatt på alle ACM-sponsede konferanser
  • Mulighet til å delta i 37 ACMs Special Interest Groups
  • Online medlemsoversikt

Nærmere informasjon om medlemstilbudene - se www.acm.org.

Pris for medlemskap i ACM for Dataforeningens medlemmer: USD 79 pr. år (ordinær pris USD 99) Abonnement på Digital Library: USD 90 (forutsetter medlemskap i ACM)

Praktiske opplysninger:

Slik går du frem for å melde deg inn ACM med rabatt:

1. Opprett en e-post til ACM
  2. I e-posten angir du:
    NCS MEMBER $20 DISCOUNT
    NCS MEMBER : (ditt medlemsnummer i Dataforeningen)
    ACM DUES PAYMENT: 79 USD
  3. ACM behandler forespørselen og du vil motta informasjon om betalingsdetaljer m.m.

(NCS er det engelske navnet på Dataforeningen - the Norwegian Computer Society)

Digital Library: Tilbud til universiteter, høgskoler og forskningsinstitusjoner

Gjennom avtalen med ACM kan vi også tilby grupperabatt på abonnement på Digital Library for institusjoner dersom tre eller flere institusjoner melder sin interesse. Ordinær avgift for DL-abonnement pr. institusjon er USD 5225. Dette inkluderer både online versjoner av ACM publikasjoner og ett fullt sett av papirbaserte publikasjoner.

Grupperabatten er avhengig av hvor mange institusjoner som inngår i gruppa - se følgende pris eksempel:

3 institusjoner: USD 4354 pris pr. institusjon
4 institusjoner: USD 3919 pris pr. institusjon
... 10 institusjoner: USD 2874 pris pr. institusjon

Prisene overfor inkluderer tilgang til Digital Library for alle institusjoner og ett komplett sett av papirbaserte versjoner av ACM publikasjoner som sendes til én av institusjonene eller fordeles i gruppen.

Vi ber om tilbakemelding fra institusjoner som er interessert i ovennevnte grupperabatt for Digital Library. Ta kontakt med Dataforeningens Servicekontor, tlf. 22364880, e-post: post@dataforeningen.no