bilde

Studietur til Fürst

Ekskursjon 10. januar, Oslo 2019

NorHIT og faggruppen Helse & IKT inviterer deg til Furst Medisinsk Laboratorium den 10. januar

Helse-IKT_main

Dataforeningen etablerer ny eHelse-faggruppe i Innlandet (Oppland og Hedmark)

Call for ildsjel

Vi søker ildsjeler til vår nye eHelse-faggruppe i Innlandet! Nå har du muligheten til å sette agendaen, møte andre ildsjeler som er interessert i det samme som deg, samt bidra i mange spennende prosesser og eventer fremover i en helt ny faggruppe.

24. mai 2018
eHelse-vignett

eHelse 2019

Konferanse 8. og 9. mai 2019 i Oslo

Hold av datoen!

Yearbook of Medical Informatics

Vol. 9; 2014

Her kan du lese og laste ned Yearbook of Medical Informatics helt gratis, en medlemsfordel til DND-medlemmer fra PubMed Central.

28. januar 2015

Pressemelding: TOGAF på norsk til sommeren

Mange virksomheter har hatt IT-arkitekter på kurs i The Open Group Architecture Framework (TOGAF), men finner det utfordrende å bruke rammeverket uten et norsk begrepsapparat og tilpasninger til lokale forhold. En gruppe er nå i gang med å oversette TOGAF-ordlista til norsk.

30. april 2014
RSS feed