dnd-vest-styre

Kandidater søkes til både lokallag og styret i DND Vest

Call for ildsjel - Forslag sendes innen 4. februar 2018

DND Vest søker nye medlemmer både til lokallag og styret, og du kan gjerne foreslå deg selv eller andre som du mener vil kunne gjøre en god jobb for DND Vest.

Ildsjel Process Management 300x100

Kan du prosessledelse og kontinuerlig forbedring?

Call for ildsjel - faggruppen Prosessledelse og kontinuerlig forbedring Rogaland

Faggruppen Prosessledelse og kontinuerlig forbedring i Rogaland ønsker flere kloke hoder. Jobber du med eller har god kompetanse rundt området så ønsker DND Vest deg mer enn gjerne velkommen.

18. november 2016
Ildsjel Software Testing

God på Software Testing?

Call for ildsjel - faggruppen Software Testing i Rogaland

Faggruppen Software Testing i Rogaland ønsker flere faggruppedeltakere som er gode på Software Testing. Jobber du med Testing eller har god kompetanse rundt området så ønsker DND Vest deg mer enn gjerne velkommen.

18. november 2016
Integrasjon ildsjel

Er integrasjon ditt domene?

Call for ildsjel - faggruppen Integrasjon i Rogaland

Faggruppen Integrasjon i Rogaland ønsker flere kloke hoder. Jobber du med integrasjon eller har god kompetanse rundt området så ønsker DND Vest deg mer enn gjerne velkommen.

17. november 2016
HelseIT_Bergen

Brenner du for helse og IT i Bergen?

Call for ildsjel - ny faggruppe

Vi søker ildsjeler i Bergensområdet!
Nå har du muligheten til å være med å sette agendaen,møte andre ildsjeler som er interessert i det samme som deg samt bidra i mange spennende prosesser og arrangementer fremover i en helt ny faggruppe.

17. november 2016
PC og kaffe ingress

Vil du være ett skritt foran?

DND Vest søker trainee

Blir du trainee i Dataforeningen får du nettverk fra IT-bransjen og oppdatering på de nyeste trendene innen IT. Det er stor mulighet for at du møter din fremtidige arbeidsgiver i Dataforeningen.

HeadsUP-2 ingress

Heads Up: Vi er i gang

Siste årsmøte er avholdt i Dataforeningens åtte distrikter og vi har satt i gang operasjonaliseringen med de tre distriktsforeningene og deres nye lokalavdelinger. De nylig valgte lederne for de tre distriktsforeningene gleder seg til å gripe fatt i nye muligheter både lokalt og på landsbasis.

4. mars 2016
RSS feed