Adobe Photoshop CS6 - En innføring

Denne boken er for alle med interesse for digitale bilder. Mange som begynner å jobbe med digitale bilder, vet ikke hvor de skal begynne. Målet er at du skal kunne få tilstrekkelig kunnskap i løpet av boken og gjennom eksemplene til å kunne frigjøre deg litt mer fra teknikken, og jobbe litt mer intuitivt, slik du gjør med penn og papir.

Halveis til fremtiden

Halvveis til fremtiden

Bok om Megatrender som endrer Norge og resten av verden

Norges ledende kilde og referanse for alle som ønsker innsikt over fremtidens trender, inspirasjon til å ta grep, samt konkrete gode norske eksempler på at Innovasjon skaper suksess.

Jævla drittsystem

Jævla drittsystem!

Hvordan få tilbake roen i en arbeidshverdag hvor man må kjempe mot digitale verktøy?

«Boken burde leses av alle arbeidsgivere og ITutviklere. For her finnes også løsningen på problemene.» - Eva Johanson, Västerviks-Tidningen.

25. november 2013
Bookworld-logo

Rabatt på alle bøker fra Bookworld.no

Nedenfor finner du et utvalg av bøker du får rabatt på gjennom Dataforeningen. Men Bookworld.no gir deg rabatt på alle boktitlene (til ordinær pris). Ta en titt på hele sortimentet og kontakt oss dersom du finner andre bøker du vil kjøpe. Vi ordner resten :o)

Photoshop-oppskrifter

Bok: Krydre bildene dine med Photoshop-effekter!

Bli inspirert av oppskriftene og finn nye ingredienser og kombinasjoner av effekter som du liker. Lær deg også smarte tips som gjør jobben med bildebehandling enklere og mer effektivt. Og det viktigste: Våg å ekperimentere med bildene dine og ha det moro med Photoshop!

Boken om Windows 8

Les boken om Windows 8 og jobb smartere

Gled deg! Windows 8 er den største oppdateringen og nysatsingen på Windows siden Windows 95. Denne Windows-versjonen er laget for å kunne brukes på mange typer enheter, men vel så viktig så gir den deg muligheten for å jobbe og informeres på flere steder og måter enn før.

3. desember 2013

JavaScript lets you supercharge your HTML with animation, interactivity, and visual effects—but many web designers find the language hard to learn. This jargon-free guide covers JavaScript basics and shows you how to save time and effort with the jQuery library of prewritten JavaScript code. You’ll soon be building web pages that feel and act like desktop programs, without having to do much programming.

Bok_Cloud_Computing

Cloud Computing - Med Virtual Machine Manager 2012

Bok om Cloud Computing

Boken gir deg en introduksjon av cloud computing generelt og hjelper deg i gang med å implementere dette i egne datasentrer ved å bruke teknologi fra Microsoft.

22. november 2011
Hacking For Dummies

For Dummies bøker

De populære 'For Dummies' bøkene tar for seg et utall temaer fra Blogging, Hacking og Photoshop til Building Chicken Coops og The Calorie Counter. Dataforeningen har plukket ut et utvalg titler relevant for vår bransje hvor du som medlem får spesialpris.

14. mars 2011
Katt i treet

Katt i treet, hvor skal jeg gå?

Sosiale medier og relasjonssamfunnet - Stein Arne Nistad

“Katt i treet, hvor skal jeg gå” er en historisk, strategisk og praktisk guide til sosiale medier og relasjonssamfunnet. Boken er et dobbelt "Kinderegg" og tilbyr seks ting på en gang! Boken vil være nyttig for ledere, ansatte og folk med ulik bakgrunn og interesse for fagfeltet. Den byr både på en populærvitenskapelig fremstilling – men er samtidig en anvendbar fagbok – både på det profesjonelle og det private plan.

27. mars 2012
RSS feed