Cloud Computing - Med Virtual Machine Manager 2012

Bok om Cloud Computing

22. november 2011

Boken gir deg en introduksjon av cloud computing generelt og hjelper deg i gang med å implementere dette i egne datasentrer ved å bruke teknologi fra Microsoft.

Bok_Cloud_Computing
DND-medlemmer får 25% rabatt

Denne boken fokuserer hovedsaklig på det som kalles private cloud. I disse dager er alle de store aktørene over oss, og vil lokke oss ut i sin public cloud. Man kan lett bli forvirret av alle salgsargumentene de kaster etter oss, men det finnes en god del argumenter, både med tanke på det tekniske, lover og regler, men også kompatibilitet som gjør at man bør vurdere en private cloud.

En private cloud vil forandre måten datasenteret opererer på og er en kraftig utvidelse av servervirtualisering.

Ordinær pris kr 298,-
Som medlem i DND får du 25% rabatt på ordinær pris.

Nå kun kr 99,-!

Foresendelsen belastes Postens satser. Vi kan dessverre ikke ekspedere ordre som skal sendes ut av landet.
Faktura sendes separat eller sammen med varene i posten.

Bestilling av boken Cloud Computing - Med Virtual Machine Manager 2012