Computerworld går digitalt - hva dette betyr for deg som medlem

14. desember 2017 Av: Thomas Fasteng
CW blir digital og papirutgaven blir nå modernisert til et fyldig magasin som blir utgitt 10 ganger i året.

Får du Computerworld i posten i dag?
For deg som i dag fikk Computerworld i posten, så vil du fortsette å få Computerworld i magasinutgave i posten som før.

Får ikke Computerworld i posten i dag men ønsker å få Computerworld i magasinutgave
Du må nå sende en epost til medlem@dnd.no med fullt navn, adresse og postnummer og be om å bli registrert, så vil vi ordne resten. Dette forutsetter at du har et gyldig medlemskap i DND.

Ønsker tilgang til CW++ innhold på CW.no og elektronisk utgave av CW
cwplusplus.jpg
Hvis du har papirutgaven av CW, så står CW abonnementsnummeret ditt der. CW abonnementsnummer.jpg
Dersom du mangler CW abonnementsnummer, så må du sende en epost til medlem@dnd.no og be om CW abonnementsnummer.

Etter at du er blitt registrert av oss hos CW, vil du få en epost med ditt CW abonnementsnummer og du kan legge inn nummeret her for å få CW++ innhold.

Ønsker tilgang til CW magasinet elektronisk (eavis)
cw-digital4.png
Du må være registrert på cw.no som bruker og med CW abonnementsnummeret ditt.
CW eavis finner du her

Hvordan endre fysisk adresse
Send epost til medlem@dnd.no med navn og ny postadresse.

Hvordan legge inn abonnementsnummer på cw.no
Gå til cw.no, din profil, legg inn ditt abonnementsnummer.
cw abonnement reg.jpg