Digital sårbarhet - analogt ansvar

Kronikk i Computerworld

Samfunnet digitaliseres som aldri før med forventning om økt verdiskaping, høyere vekst og andre positive effekter. Denne utviklingen medfører samtidig at vår digitale sårbarhet øker. Ansvaret for å håndtere det er fortsatt analogt.

1. september 2017
PC og kaffe ingress

Vil du være ett skritt foran?

DND Vest søker trainee

Blir du trainee i Dataforeningen får du nettverk fra IT-bransjen og oppdatering på de nyeste trendene innen IT. Det er stor mulighet for at du møter din fremtidige arbeidsgiver i Dataforeningen.

Se streaming fra FmhDND

Informasjon om streamingen finner du på hjemmesiden for Fredag morgen hos DND: https://event.dnd.no/fmhdnd

Arve Føyen 400x400

Tøv om risiko og problemer ved utkontraktering av IT

Utkontrakteringen i Helse Sør Øst (HSØ) er midlertidig satt på vent

Av Arve Føyen
Partner i Advokatfirmaet Føyen Torkildsen, Leder IT-politisk råd i Den Norske Dataforening

18. august 2017
IT ipraksis

IT i praksis 2017

Digitalseringsrapporten

IT i praksis 2017 er klar for nedlasting og gratis for DND medlemmer

16. august 2017

Industri 4.0 vs Sikkerhet & Sårbarhet

Kronikk i Computerworld

Etter at tysk industri tok i bruk ordet ”industri 4.0” i 2011, har det blitt et viktig og positivt ladet begrep for en hel industriverden. Men også denne medaljen har en bakside, og der lurer sårbarhetene.

19. mai 2017
medalje_stckxchng

Fagprisene 2016 er kåret!

Landsmøte 2017 i Oslo

50 ildsjeler samlet seg på Scandic Vulkan i Oslo fredag 21. og lørdag 22. april for årets landsmøte. Programmet var tett, menneskene engasjerte og bl.a. årets fagpriser ble utdelt. Alle var verdige vinnere!

22. april 2017
Terje Wold har ordet

Klokken tikker mot 25.05.18.
Er du klar for GDPR?

Kronikk i Computerworld

EU vedtok i fjor ny personvernforordning som skal erstatte dagens personlovgivning. De fleste virksomheter vet lite eller ingenting om dette, et mindretall har startet arbeidet, og noen håper nok det går over.

31. mars 2017