Kurs i Getting things done i Oslo

Banner-300x100_SW15

Innovasjon, teknologi, trender og anvendt IT

Software 2015 er en kryssfaglig IT-konferanse som dekker mange fagområder og publikum er alt fra prosjektledere og rådgivere til systemutviklere, testere og arkitekter.

Cathrine Klouman, styreleder i DND, har ordet

Nytt år, nye innovasjonsmuligheter

Kronikk

Cathrine Kloumans nyttårsforsett er å bidra til å gjøre Norge mer innovativt – i praksis. I sin kronikk i Computerworld i dag, forteller hun hvordan.

16. januar 2015
styre_strategi

Kandidater til styret i Den Norske Dataforening

Valg i Dataforeningens Sentralstyre. Frist for innmelding: 19. januar 2015

På Landsmøtet i Trondheim24. - 25. april 2015 skal vi velge nye styremedlemmer til Sentralstyret i Dataforeningen. Vi søker deg som har et sterkt engasjement og et ønske om å bidra til utvikling av foreningen. Meld ditt kandidatur eller din kandidat i dag, eller senest 19. januar.

fra-business-intelligence-til-big-data-og-analytics

Fra business intelligence til big data og analytics

[Bedriftsøkonomi, bilag i Finansavisen]

BI: Mange er nok naive når det gjelder bruk av digitale tjenester. Personvern og etisk bruk av persondata er viktige temaer i en big data kontekst.

4. desember 2014
Overrasket over optimismen

Overrasket over optimismen

[Finansavisen]

MARKED: – Det er overraskende stor tro på videre vekst i IT-budsjettene, sier Fredrik Syversen i IKT-Norge, som har spurt norske IT-sjefer om
neste års budsjetter. – Vi ser en stor forskyvning i pengebruken neste år, sammenlignet med tidligere, sier Cille Berglund Gjørtz i Dataforeningen.

1. desember 2014
DIGI

«Disrupt» deg selv

[Digi.no] Rosing-pris x 2 til Toril Nag, men det var et foredrag som stjal showet.

27. november 2014
Rosing 2014 Hederspris

Heder for de syv milliardene sim-kort

Rosing Prisutdeling 2014

[Computerworld.no] Det er flere sim-kort i bruk enn mennesker. De norske pionerne bak GSM-standarden fikk Rosings hederspris for 2014. Nettverkspioneren Torlid Nag i Lyse vant to priser: Topplederprisen og Årets GirlGeek. Christine Bergland i Helsedirektoratet ble årets It-direktør. Seksjon for datasikkerhet i Kripos vant Rosings sikkerhetspris.

27. november 2014
Finansavisen

Mørke skyer over datasentrene

[Finansavisen 24. november 2014 - side 20-21]

MARKED: Utfordringen for drifterne av datasentre er hva de skal tjene på når skyen blir tjenesteleverandør også for dem.

24. november 2014

Flere nyheter

 • Nina Bauer er ildsjel

  Buer_Nina_2012-02-23
  Nina Bauer sitter i styret i Dataforeningen Rogaland og er leder for faggruppen IT Jenter. Hun brenner for flere jenter inn i Dataforeningen og utfordrer flere unge, engasjerte talenter innen IT til å engasjere seg. Faggruppen IT Jenter har... Les mer
  Dataforeningen er møteplassen for alle som jobber med prosesser, utvikling og teknologi og som har en strategisk interesse av å utveklse tanker omkring dette!
 • Peter Flem er ildsjel

  Flem, Peter [sommer 2011]_100x120
  Peter Flem brenner og har 100% passion for Cloud Computing og driver engasjement sitt gjennom faggruppen med samme navn. Han ser alltid etter nye områder å dekke innen Cloud som kan være relevant til tema og teknologi som for eksempel hån... Les mer
  Brenner for Cloud Computing
 • Trude Rosendal er ildsjel

  Trude Britt Rosendal
  Trude Rosendal er en av de drevne innen SoftwareTesting. Vi kan takke engasjementet til denne faggruppen for at NTNU satte faget Test på læreplanen. Hvis Trude ikke er på ”Torpet” i Värmland når hun har fri, finner du henne på reise ute i v... Les mer
  Norge bør være et foregangsland og ha testfaget i læreplanen på alle høgskoler og universitet.
 • Alfhild Stokke er ildsjel

  Stokke, Alfhild
  Alfhild er leder i styret for Østlandet og sitter i faggruppen PROKVAL. Denne damen brenner for IT i helsesektoren, Styringssystemer, Prosjekt- og porteføljestyring, IT-Governance og Virksomhetsarkitektur. Hun deltar på så mange arrangement... Les mer
  ”Stolt av å være en del av et Norges største og viktigste fagmiljø på IKT”
 • Paul R. Carr = Skyen i Rogaland?

  Carr, Paul R
  Paul sitter i styret for DND Rogaland og er aktiv i faggruppene Drift og Cloud Computing. Han brenner for datasikkerhet og syns sikkerhet alltid blir lagt til ved ettertanke - eller når det først har gått galt. Ellers er han en helfrelst ... Les mer
  Gode IT folk bør alltid spørre "vil du at all informasjon skal være tilgjengelig for hvem som helst...", ikke bare "hva slags funksjonalitet vil du ha?"