Halvveis til fremtiden

Bok om Megatrender som endrer Norge og resten av verden

3. desember 2013

Norges ledende kilde og referanse for alle som ønsker innsikt over fremtidens trender, inspirasjon til å ta grep, samt konkrete gode norske eksempler på at Innovasjon skaper suksess.

Halveis til fremtiden
Halvveis til fremtiden

Her presenterer vi et bokprosjekt om viktige fremtidstrender – boka «Halvveis til Fremtiden, 5 megatrender som endrer Norge – og resten av verden». Boken ble, med stor suksess, lansert i Oslo den 17. oktober 2013.

Boka peker på 5 megatrender og gir en rekke innspill på hvordan dette vil endre det meste.
Trender – en oversikt over hva som er i ferd med å skje og hvilke konsekvenser dette har for Norge innen 5 sentrale områder;

• 5 Trender som endrer hvordan vi lever, bor, jobber, lærer og leder.
  • Trekke frem gode norske suksesscases – se på hva som skal til.
  • Hvor og hvordan vil vi bo og leve i fremtidens Norge.
  • Arbeidslivet og kommende generasjoner.
  • Teknologiske forutsetninger vil endre det meste – hvor går vi?

"Truls er en vaskeekte innovasjonsforkjemper med lang erfaring og god oversikt, og som skaper inspirasjon til å se spennende muligheter i fremtiden." -Morten Thorkildsen, CEO i Rejlers Norge AS

"Truls Bergs brede og mangeårige virke i den norske IT-sektoren gir ham en unik innsikt om hvilke trender som preger utviklingen. Denne innsikten greier han å formidle på en inspirerende måte til alle oss andre." -Henning Meese, Ansvarlig redaktør i Computerworld

Ordinær pris kr 349,-
Som medlem i DND får du 20 % rabatt; kr 280,-!

Forsendelsen belastes Postens satser. Vi kan dessverre ikke ekspedere ordre som skal sendes ut av landet.