iCalendar

Hva er «smidig» og hvordan kan smidig bidra til kontinuerlig forbedring i linjen?

Frokostmøte 7. desember 2017 i Stavanger

Hva er essensen i smidig?

Deltakeravgift (eks. mva)

Buy
For å få glede av alle våre medlemsfordeler må du være innmeldt i foreningen. Krysser du av for å melde deg inn og delta til medlemspris registrerer vi deg som medlem i DND (kr 900,- for kalenderåret 2017). Velkommen inn i Norges største IT-nettverk!
*Medlemskapet blir fakturert på separat faktura.

I dette innlegget deler Andreas erfaringer og refleksjoner rundt spørsmålene: «Hva er essensen i smidig?» og «Hvorfor fungerer smidig?». Utgangspunktet for innlegget er prosjektgjennomføring, men ideene er overførbare til en hvilken som helst produksjonslinje.

Foredragsholder:

Andreas JordellAndreas Jordell, leder for analyse og styringsinformasjon, Helse Vest
Andreas har vært «hekta på smidig» siden 2008, da han første gang ble introdusert til tankesettet i kontekst av et teknologiprosjekt. Som produkteier i et softwareselskap var Andreas med på å innføre og utvikle smidig arbeidsmetodikk, og som konsulent i EY har han gitt råd til bedrifter i hvordan de skal adoptere smidig. I dag jobber han med beslutningsstøtte i Helse Vest RHF.

Praktiske opplysninger:

Tid: Torsdag 7. desember 08:30 - 9:30 (registrering, mingling og lett frokost fra 08:00)
Sted: Helse Vest RHF, Nådlandskroken 11 (Forus), 4034 Stavanger. Møterom: Tinghaug, 3. etasje

Arrangør: Faggruppen Prosessledelse og kontinuerlig forbedring, DND Vest
Kontaktperson: Jochen Müller, 40038552