Software 2019

Vi søker foredragsholdere til Software 2019

Frist for innsendelse av bidrag er 10. oktober 2018

Her får du sjansen til å møte og bli hørt av beslutningstakere og sentrale fagpersoner i privat og offentlig sektor.
Frist for innsendelse av bidrag er 10. oktober 2018

Ingressbilde_100x100

Cybersikkerhet på styrerommet

Halv dags konferanse 15. november 2018 i Oslo

Cybersikkerhet på styrerommet er en konferanse rettet mot styremedlemmer og toppledere i private- og offentlige virksomheter.

SimenGDPR300x

Grunnleggende webinar om GDPR

GDPR webinar for deg som jobber med utvikling eller forvaltning av løsninger.
Dette webinarer kan du se nå!
PS: Det tar ca 10-15 sekunder før webinaret starter etter at du har registrert deg og klikket play

Programvareutvikling med innebygd personvern

Veileder

Datatilsynets veileder skal hjelpe norske virksomheter å forstå og etterleve kravet om innebygd personvern i de nye personvernreglene. Den er utarbeidet i samarbeid med sikkerhetseksperter og programutviklere i privat og offentlig sektor.
Les mer her.

FmhDND: Lansering av Datatilsynets veileder for innebygd personvern (GDPR)

Fredag morgen hos DND; 25. august 2017 kunne du være med på lanseringen og diskutere dette sammen med Bjørn Erik Thon, direktør, Veronica Buer Jarnskjold, Senioringeniør, Eirin Oda Lauvset, Seniorrådgiver, Martha Eike, Senioringeniør, alle fra Datatilsynet og Christian Torp, COO i Dataforeningen.
Se video her

The Failure of Risk Management: Why it's Broken and How to Fix it

Fredag morgen hos DND 1. desember 2017 i Oslo

Cybersikkerhet 200x200

Cybersikkerhet i styrerommet

Halvdags konferanse 14. november 2017 i Oslo

Cybersikkerhet på styrerommet er en konferanse rettet mot styremedlemmer og toppledere i private- og offentlige virksomheter. Mangel på cybersikkerhet truer verdier på mange områder.

Se programmet for seminaret som ble avholdt 14. november 2017: https://event.dnd.no/sikkerhetsdagen/

Nedenfor kan du se presentasjonene som ble benyttet. Foredragsholderne står oppført i alfabetisk rekkefølge.

Studietur til DataCentres Europe 2018

Studietur, 12.-14.juni 2018, Nice - Sett av datoene!

Faggruppen inviterer hvert år til å bli med på studietur til Data Centres Europe konferansen.  2018 blir 11de året på rad at studieturen gjennomrøres i faggruppens regi. Program og påmelding kommer.

RSS feed