IT-jenter

Faggruppens formål er:

Vi setter fokus på IT og jenter. Sammen kan vi gjøre en forskjell, og vi oppfordrer derfor alle jenter til engasjere seg i arbeidet med å rekruttere flere kvinner til bransjen.

Fagruppen IT jenter vil skape arenaer og møteplasser slik at kvinner kan kan treffes og ha felles glede av hverandre.  Som medlem av Dataforeningen vil du enkelt få oversikt over hva som skjer på feltet. Våre frokostmøter og nettverksmøter vil også bli publisert i sosiale medier slik at flest mulig skal få anledning til å delta.

God lesning finnes også her; ComputerworldHegnar Kvinner

Ta gjerne kontakt med oss dersom du sitter med ideer til hvordan vi kan bidra til å øke andelen av kvinner i IT bransjen eller har andre spørsmål.
Vil du være med i faggruppen - ta gjerne kontakt med Elisabeth Kras i Dataforeningens Servicekontor.

Takk til vår partner

Hva gjør vi: