iCalendar

«MinData»

Fagnettverksmøte 4. juni 2018, Oslo

Alle bør eie sin egen data. Man bør kunne gjemme den vekk, eller dele den med tredjeparter som vil skape nye verdifulle tjenester med den.

Buy
For å få glede av alle våre medlemsfordeler må du være innmeldt i foreningen. Krysser du av for å melde deg inn og delta til medlemspris registrerer vi deg som medlem i DND (kr 1850,- for kalenderåret 2018). Velkommen inn i Norges største IT-nettverk!
*Medlemskapet blir fakturert på separat faktura.

Copy-of-MyData-logo.pngI dag eier du ikke din data. I dag er det i stor grad de største selskapene som klarer å skape verdi fra dataen din. Dette vil vi endre.

7. mai hadde vi oppstartsmøte for nytt fagnettverk. Dette møte følger vi opp for å fastsette mål og aktiviteter. Videopptak av første møte finner du her:  Mer informasjon om MinData finner du her.

Alle er velkomne

Har du spørsmål, eller ønsker å ta fatt i arbeidet med en gang, ta gjerne kontakt med Nina, Francis eller Agnes

Tid:  Mandag 4. juni 2018, kl.17.30-19.30.
Sted: DNDs lokaler i Møllergt 24, Oslo