Smarte byer

FmhDND: Smartebyer- Realitet eller tåkeprat?

FmhDND 15. desember 2017 i Oslo

Er Smartebyer blitt mer enn et buzzord og er det bare tåkeprat eller er det en realitet?
Hvordan ser byene på Smartby begrepet og hva gjør de faktisk for å bli smartere?

Fredag morgen hos DND:
The Failure of Risk Management: Why it's Broken and How to Fix it

FmhDND 1. desember 2017 i Oslo

The Failure of Risk Management: Why it's Broken and How to Fix it.

This event will be in English only. (Limited number of seats. The event will be streamed online)

The Norwegian Computer Society - DND (Den Norske Dataforening) invite you a complimentary morning (09:00 - 11:00). The topic is: The Failure of Risk Management: Why it's Broken and How to Fix it.

More information about this event will be published in October.

At "Friday morning at DND" on December 1st, you can participate and discuss Risk Management with Thorbjørn Ellefsen from Norwegian Police Service and DND's SIG Information Security group, Christian Torp from DND. Other speakers TBA.

Speakers at this event include;

• Thorbjørn Ellefsen, Chief Security Architect, National Police Shared Services
  • Christian Torp, DND’s Chief Operations Officer
  • Other speakers TBA.
software2018

Software 2018

Konferanse 14. og 15. februar 2018 i Oslo

Konferanse av og for IT-folk!

Fagledernettverket DND Sør-Øst

Mandag 14. november 2016 i Oslo

ost og glass.jpg

Møte i fagledernettverket mandag 14. november kl. 1630 - 1930 med servering av pizza, ost, øl og vin fra kl. 1615.

Sted: DND, Møllergata 24, Oslo

Invitasjon er sendt ledere i faggruppene/nestledere (dvs Fagledernettverket). Dersom du som leder i faggruppen ikke kan delta er det fint om en annen fra faggruppen deltar.

Deltakere bekreftet via outlook - sjekk at din status er riktig.

PC og kaffe ingress

Vil du være ett skritt foran?

DND Sør-Øst søker trainee

Blir du trainee i Dataforeningen får du nettverk fra IT-bransjen og oppdatering på de nyeste trendene innen IT. Det er stor mulighet for at du møter din fremtidige arbeidsgiver i Dataforeningen.

25. mai 2016
Robotics ingress

Etablering av ny faggruppe: Kunstig intelligens og robotics

Kunstig intelligens og robotics har i det siste blitt tatt opp som viktige komponenter i vår digitale omstilling. For å å øke forståelse for denne typen teknologi, potensialet fremover og de mulige utfordringene knyttet til området etablerer DND ny, høyaktuell faggruppe.

18. mai 2016
HeadsUP-2 ingress

Heads Up: Vi er i gang

Siste årsmøte er avholdt i Dataforeningens åtte distrikter og vi har satt i gang operasjonaliseringen med de tre distriktsforeningene og deres nye lokalavdelinger. De nylig valgte lederne for de tre distriktsforeningene gleder seg til å gripe fatt i nye muligheter både lokalt og på landsbasis.

4. mars 2016
Årsmøter

Årsmøte 2014 Østlandet

Tirsdag 4. mars 2014

Rosing_logo_150x114

Dataforeningens Årskonferanse og Rosing prisutdeling

Årskonferanse 18. oktober 2012

Årets viktigste IT-direktør-event: Dataforeningens Årskonferanse for IT-direktører kombineres i år med Rosing-prisutdelingen.

Makt til folket [ingress]

Makt til folket