Norges største konferanse om brukeropplevelser og kommunikasjon

Yggdrasil er Norges største konferanse om brukeropplevelser, brukervennlighet og kommunikasjon.

Konferansen er tverrfaglig og retter seg mot interaksjonsdesignere, tekniske forfattere, informasjonsarkitekter, webredaktører, HCI-forskere, utviklere, kursutviklere og grafiske designere.

Målet vårt er å bidra til nyskaping, faglig utvikling og nettverksbygging.

Yggdrasil har blitt arrangert siden 1998. Siden den gang har en rekke faglige storheter som Lou Rosenfeld, Luke Wroblewski, Ginny Redish og B J Fogg holdt foredrag og workshop på konferansen, i tillegg til flere hundre av landets fremste fagfolk. Alle setter pris på kombinasjonen av høyt faglig nivå og en uformell atmosfære.

Konferansen er et samarbeid mellom Faggruppe for brukervennlige IT-systemer (BITS), Faggruppe for webkommunikasjon og Forum for teknisk kommunikasjon (FTK, tidligere FOBDOK) i Den Norske Dataforening.

Se video av foredrag, folk og NM i protopying fra de foregående Yggdrasil-konferansene.

Se også historikk på Wikipedia.

Årets programkomité:

Årets Yggdrasil-komité består som vanlig av representanter fra de tre faggruppene som arrangerer den tverrfaglige konferansen, og utgjør en spennende blanding av Yggdrasil-tradisjoner, erfaring og nye tanker.

Frode Eika Sandnes, leder Høyskolen i Oslo
Sigrun Lurås DNV
Ona Nyhus e-vita as
Marit Rossnes Bekk Consulting
Jan Håvard Skjetne SINTEF IKT
Henrik Wigestrand eHelse, Helsedirektoratet
Frank Dahle
Tommy Knutsen Bluegarden
Eirik Hafver Rønjum NetLife Research
Siri Gulbrandsen Den Norske Dataforening

Årets Yggdrasil-komité: Jan Håvard Skjetne, Frode Eika Sandnes, Eirik Hafver Rønjum, Sigrun Lurås, Frank Dahle, Marit Rossnes, Tommy Knutsen, Ona Nyhus. Og Henrik Wigestrand bak kamera.

• Digg this
  • Tips en venn

Siste Tweets

• Få siste nytt om programmet mens vi lager det