Praktiske opplysninger & påmelding

Quality Hotel Tønsberg, Ollebukta 3, Tønsberg

Telefon: 33 00 41 00, faks 33 00 41 01

Påmeldingsfrist:27. september 2010.

Påmeldinger etter denne dato mottas så lenge det finnes ledige plasser med forbehold om ledige hotellrom.

Deltageravgift eks MVA:

Påmelding før 20. september:   Medlemmer: kr. 5.900 + mva.     Ikke-medlemmer: kr. 7.400 + mva.

Påmelding etter 20. september: Medlemmer: kr. 6.400 + mva.    Ikke-medlemmer: kr. 7.900 + mva.

NB! Deltageravgiften inkluderer ikke overnatting og måltider.

Hotelloppholdet, dvs. overnatting og alle måltider inkludert festmiddag, koster kr. 1.820,- ink. MVA, og kommer i tillegg til deltageravgiften. Dette gjøres opp direkte med hotellet ved avreise. Det blir automatisk reservert hotellrom til deg fra 11. – 12. oktober, med mindre du gir oss annen beskjed. De som ikke overnatter på hotellet må betale dagpakke. Denne blir fakturert av Den Norske Dataforening.

Du kan velge om du vil betale med kredittkort eller få tilsendt faktura for deltageravgiften.

Dokumentasjonen vil bli lagt ut elektronisk i etterkant av konferansen.

Avbestilling:

Påmeldingen er bindende. Ved avmelding/forfall innen 27. september refunderes avgiften, fratrukket et gebyr på kr. 500,-. Ved avmelding etter 27. september refunderes ikke avgiften. Påmeldt deltager kan erstattes med annen deltager fra samme firma. Ved uteblivelse refunderes ikke avgiften. Kun skriftlig avbestilling gjelder.

• Digg this
  • Tips en venn

Siste Tweets

• Få siste nytt om programmet mens vi lager det