ps2000sol_175x106

IT-Kontrakter (PS2000, PS2000 SOL, Driftsavtale)

Dataforeningens standardkontrakter er utviklet av faglig ekspertise innen IT-kontrakter som omfatter ressurspersoner fra IT, forskning, offentlig sektor og jus - både fra leverandør- og kundeside.

SLA-veiledning_ingress

Veiledning for tjenestekatalog og tjenesteavtaler (SLA)

Oppdatert og ny versjon gyldig fra 1. januar 2013: Praktisk tilnærming til tjenesteavtaleforvaltning. Etablering av tjenestekatalog og tjenesteavtaler (Service Level Agreements - SLA) har i lengre tid vært benyttet for å definere, kvalitetssikre og styre ytelser fra tjenesteytere.

IT_i_praksis_2013_privat

IT i praksis 2013 Privat sektor

Strategi, ledelse, trender og erfaringer (Gratis nedlasting for medlemmer)

IT i praksis 2013 består av to rapporter. En rettet spesielt mot offentlige virksomheter og en rettet mot private. Gjennom dette håper vi å kunne sette søkelyset på problemstillinger som gjør seg gjeldende i den enkelte sektor, samtidig som vi har mulighet til å se sammenhenger på tvers.

12. oktober 2013
IT i praksis_2013_cover

IT i praksis 2013 Offentlig sektor

Digitalisering i offentlig sektor (Gratis nedlasting for medlemmer)

5. juni 2013
Bookworld-logo

Rabatt på alle bøker fra Bookworld.no

Nedenfor finner du et utvalg av bøker du får rabatt på gjennom Dataforeningen. Men Bookworld.no gir deg rabatt på alle boktitlene (til ordinær pris). Ta en titt på hele sortimentet og kontakt oss dersom du finner andre bøker du vil kjøpe. Vi ordner resten :o)

NorskeFlagg.gif

The Norwegian Computer Society's contract standards

(Last update Desember 13th 2013:) The Norwegian Computer Society can now offer a complete set of standard contracts for software development and maintenance and management. The contracts have been used for a number of software projects in Norway the last years; and with success.

Katt i treet

Katt i treet, hvor skal jeg gå?

Sosiale medier og relasjonssamfunnet - Stein Arne Nistad

“Katt i treet, hvor skal jeg gå” er en historisk, strategisk og praktisk guide til sosiale medier og relasjonssamfunnet. Boken er et dobbelt "Kinderegg" og tilbyr seks ting på en gang!
Boken vil være nyttig for ledere, ansatte og folk med ulik bakgrunn og interesse for fagfeltet. Den byr både på en populærvitenskapelig fremstilling – men er samtidig en anvendbar fagbok – både på det profesjonelle og det private plan.
27. mars 2012
Telecomrevy

Abonnement på Telecom Revy

DND-medlemmer får spesialpris på abonnement

Telecom Revy utmerker seg med spesielt grundig dekning av aktørene i norsk telebransje, utviklingen innen kommunikasjonsteknologi og -tjenester, teleregulering og andre faktorer som påvirker rammebetingelsene og utviklingen for telemarkedet.

1. mars 2012
Bok_Cloud_Computing

Cloud Computing - Med Virtual Machine Manager 2012

Bok om Cloud Computing

Boken gir deg en introduksjon av cloud computing generelt og hjelper deg i gang med å implementere dette i egne datasentrer ved å bruke teknologi fra Microsoft.

22. november 2011
Hacking For Dummies

For Dummies bøker

De populære 'For Dummies' bøkene tar for seg et utall temaer fra Blogging, Hacking og Photoshop til Building Chicken Coops og The Calorie Counter. Dataforeningen har plukket ut et utvalg titler relevant for vår bransje hvor du som medlem får spesialpris.

14. mars 2011
RSS feed