Velkommen til innlogging på Dataforeningens Mine sider

For førstegangsinnlogging

Din brukerkonto blir tilgjengelig kl. 0600 dagen etter at du har fått tilsendt epost om at du har blitt medlem. Om du ikke har fått tilsendt innloggingslenke pr. epost kan du benytte "Har du glemt ditt passord"-lenken nedenfor. I eposten du mottar får du en unik webadresse slik at du kan oppgi ønsket passord.

Har du glemt passordet ditt?

Da kan du benytte "Har du glemt ditt passord"-lenken nedenfor. I eposten du mottar får du en unik webadresse slik at du kan oppgi ønsket passord.

Hvis du få meldingen "Mislykket innlogging" ved innlogging

Da er enten brukernavnet eller passordet feil. Bruk "Har du glemt ditt passord"-lenken nedenfor. I eposten du mottar får du en unik webadresse slik at du kan oppgi ønsket passord.

Hvis du får meldingen "Den oppgitte e-postadressen ble ikke funnet"

Om du ikke får logget deg inn eller får ukjent epostadresse, gå til denne siden og oppgi navn og epostadresse så skal vi hjelpe deg så snart vi kan.

E-post:
Passord:
Har du glemt ditt passord?