@DNDstudio: Podcast om AI AI rett på øret

Vi presenterer vår nyeste podcast, skapt av Frank Vevle i faggruppen Kunstig intelligens og robotikk.

Frank Vevle og Michael Løiten, har startet en podcast om kunstig intelligens og robotikk.

I denne første podcasten får vi møte Martin, som er AI-utvikler i Accenture. Vi får et innblikk i hvordan han han ser på maskinlæring og da spesielt dype nevrale nett, men vi snakker også om hva som skal til for å lykkes med maskinlæring og hvordan ML kan feile.

Lytt til den første podcasten her. Følg med på denne siden for fremtidige podcaster. Podcasten spilles av i nettleseren, men vil snart være tilgjengelig på de vanligste podcast-tjenestene.

AIcast: Kunstig intelligens gjort enkelt

«AICAST» er en podcast fra fagkomiteen Kunstig intelligens og Robotikk i Den norske dataforening. Gruppen er et faglig forum for Dataforeningens medlemmer med interesse for kunstig intelligens og robotikk.

Gruppens overordnede målsetting er å skape et fagmiljø for utvikling og formidling av kunnskaper og erfaringer innen fagområdet. I podkasten vil du møte menneskene bak AI, som utviklere, ledere, strategi og startups, og du møter folk fra private selskaper, forskning, akademia og offentlige virksomheter. Podkasten vi forhåpentlig gi deg ny og inspirerende innsikt i arbeidet rundt Kunstig intelligens og robotikk. I tillegg vil vi også presentere nyheter fra Norge og resten av verden.

Vi ønsker å løfte frem det viktige arbeidet som utføres innenfor AI og ta pulsen på utvikling av nye og spennende tjenester og produkter, OG vi skal også ha et våkent blikk på de etiske problemstillingene rundt kunstig intelligens.

Bilde av Frank Vevle omkranset av mikrofoner.
Frank Vevle