Halvdagskonferanse 30. august i Oslo Åpenhetsloven – år 2: Fra krav til mulighet med datadrevne løsninger

Neste steg i åpenhetsloven: En halvdagskonferanse om å gå fra etterlevelse til verdiskaping med en datadreven tilnærming.

arrangeres av Tiril Raknes og resten av fagfolkene fra faggruppen Bærekraft

Medlempris: 0,- Ordinær pris: 500,- Meld på

Litt over et år har gått siden åpenhetsloven trådte i kraft i Norge.

Lurer du på om det finnes en enklere og bedre måte å oppfylle kravene i åpenhetsloven? Vil du vite hvordan du kan få mer ut av dataene dine, nå som du samler dem opp allikevel?

Bli med på et inspirerende seminar som tar deg med inn i den praktiske verdenen av å etterleve åpenhetsloven. Hør fra bedrifter som deler sine erfaringer med bruk av data, teknologi og metoder for å oppfylle lovens krav, og få innsikt i konkrete verktøy og beste praksis for å skape verdi utover ren etterlevelse. Bli med i diskusjoner og paneldebatter, og få med deg verdifull kunnskap og inspirasjon til å ta fatt på neste år med en datadreven og verdiskapende tilnærming til åpenhetsloven.

Takk til vår sponsor, Sopra Steria Footprint:

Program:

12.30 Registrering, mingling og lunsj — Tiril Raknes
13.00 Velkommen — Tiril Raknes Åpenhetsloven: hva har vi erfart så langt, og hvilke krav vil stilles til ansvarlig leverandørkjedestyringen fremover?
13.30 REMA100 forteller om erfaringer med sin datadrevne tilnærming til åpenhetsloven — Christina Skogsmo Fuglesang Hvordan gikk Rema1000 frem for å beslutte systemstøtte for sitt arbeid med åpenhetsloven? Hvilke verdi har arbeidet gitt til nå, hvilke utfordringer har man støtt på, og hva vil man fokusere på fremover?
14.00 Pause
14.15 Navigere i åpenhetsloven: Do's, dont's og datadrevet forbedringspotensiale — Benedicte Bjerknes Benedicte Bjerknes og Johanna Barcia fra Sopra Steria Footprint deler erfaringer fra det første året med rådgivning på åpenhetsloven. Her får du verdifull innsikt til å ta fatt på neste års runde med etterlevelse!
15.00 Datadreven og bærekraftig bruk av systemstøtte for ansvarlig leverandørkjedestyring og åpenhetsloven — Christopher Paddon Stratsys deler ekspertise innen bruk av systemstøtte for etterlevelse av åpenhetsloven og øvrig bærekraftsarbeid. Her får du gode råd på veien, både hvis du allerede benytter en IT-løsning eller vurderer å anskaffe systemstøtte for deres leverandørkjedestyring.
15.30 Paneldebatt/plenumsdiskusjon: Åpenhetsloven – krav eller mulighet? Hva har vi fått ut av åpenhetsloven, ett år inn? Hvordan kan vi skape merverdi ut av etterlevelse? Hvordan kan data og teknologi spille en rolle i dette?
16.00 Mingling m servering av mat og drikke

Foredragsholdere:

Arrangementet arrangeres av faggruppen Bærekraft.