Event 7. juni i Oslo Endringsledelse: Den hemmelige ingrediensen til Data Governance

DAMA Norges 5-års reise mot et datadrevet samfunn

Achillefs Tsitsonis

arrangeres av Achillefs Tsitsonis og resten av fagfolkene fra faggruppen DAMA (Data Management Association - Norway Chapter)

Medlempris: 0,. Ordinær pris: 500,- Meld på

I år markerer DAMA Norge sitt 5 års jubileum og i den anledning inviterer vi til jubileumsseminar. De siste fem årene har vi sett en økende interesse og behov for dataforvaltning i det norske næringsliv, men hvorfor er det fortsatt så vanskelig? Banebrytende teknologi gir oss ubegrensede muligheter, men hvordan sikrer vi at menneskene er i stand til å ta i bruk teknologi og data?

Data Governance handler om at man endrer menneskers holdninger til data, som betyr at frykten for endring må overkommes. På seminaret setter vi derfor søkelyset på endringsledelsen betydning for å etablere en vellykket dataforvaltning i organisasjoner. Vi er så heldige å få besøk av Agnes Beathe Steen Fosse fra Association of Change Management Professional (ACMP) som skal ta oss igjennom synergiene mellom endringsledelse og dataforvaltning. Videre kommer to pioneerer innenfor Data Governance fagfeltet, Winfried Adalbert Etzel og Ole Olesen-Bagneux, til å lede en diskusjon rundt trender innen dataforvaltning og fremtidsutsikter med fremveksten av ny teknologi, eksempelvis generativ AI.

Et 5-års jubileum er ikke komplett uten kake, så etter det faglige opplegget er du hjertelig velkommen til mingling over bursdagskake.

 

Agenda:

13:00 – Velkommen til jubileumsseminar. Informasjon om dagens opplegg

13:05 – DAMA Norge 5 år – Hva har skjedd og hvor skal vi?

13:20 – Endringsledelse og data management

14:00 – Paneldebatt

15:00 – Kake og mingling