Frokostmøte 2. mars i Oslo Erfaringer med styring av skyleverandører

Start dagen med en kaffi, noe å bite i og foredrag av Tore Martin Skarpholt, Direktør for Teknologi og innovasjon i Ecura, og Tom Lien, Partner og Prosjektdirektør Voglio!

Ragnar Løken

arrangeres av Ragnar Løken og resten av fagfolkene fra faggruppen Service Management

Medlempris: Gratis Ordinær pris: kr 500 (to gratis prøvetimer) Meld på

Styring av skyleverandører i motsetning til styring av leverandører medfører noen endringer på både handlingsrom, kontraktuelt og praktiske områder. Seminaret vil ha en praktisk tilnærming til hvordan du som kunde kan styre skyleverandører slik at du får det resultatet som er ønsket.

Foredragsholdere:

Tom Lien Partner og Prosjektdirektør Voglio AS
Tom har nå mer enn 35 år fra IT-bransjen. Har de siste 15 årene arbeidet med Service Management, Ledelse av konsulentvirksomhet, prosjekter i ulike skybaserte settinger med kunder, arkitektur utfordringer og de siste årene også med leveranser av skybaserte løsninger med utvikling av APP, prosessanalyse og ikke minst integrasjoner (IPaaS).

Tore Martin Skarpholt – Direktør for Teknologi og innovasjon, Ecura AS
Tore Martin er en engasjert økonom og teknolog som blir inspirert av å lære. Han har bakgrunn fra både leverandørsiden og kundesiden. I dag jobber han i helseforetaket, Ecura as. Selskapet ble etablert i 2016 med 100 ansatte og i dag har selskapet litt over 3000 ansatte. Tore Martin har vært med her siden starten som direktør for Teknologi og Innovasjon. Han har etablert IT funksjonen i selskapet og han har ledet arbeidet med å innføre ISO standardene ISO 9001 for kvalitet, ISO 14001 for miljø, ISO45001 for arbeidsmiljø og ISO 27001 for Informasjonssikkerhet.

 

Program:

09.00 Introduksjon - Service management — Ragnar Løken
09.10 Welcome to the Jungle — Tom Lien Foredraget knyttet til Service Management, vil basere seg på egne erfaringer på godt og vondt. Det brukes vanvittig mye ord og forkortelser der ute! Jeg skal prøve å trekke ut noen vesentlige erfaringer med bruk av kontraktsformer og utfordringer virksomheter opplever når man har inngått avtaler på skybaserte løsninger. Med fokus på mine observasjoner og erfaringer på ulike tilnærminger i organisasjoner som jeg har vært innom, og hvordan tiltak har hatt effekt for organisasjonen. Til slutt sikkert litt om Voglio som leverandør av skybaserte løsninger har klart å ta egen medisin.
09.35 Håndtering av skytjenester og deres leverandører — Tore Martin Skarpholt Ecura har som strategi å satse på skytjenester og foredragsholder har god erfaring med håndtering av skytjenester og deres leverandører. Foredragsholderen vil dele sine erfaringer med dette.

Foredragsholdere: