Digitalt nettverksmøte og Nettverksmøte 23. mars i Trondheim Hybridmøte: Hvor autonomt må egentlig et team være – og på hva?

Etter et fullt oppmøte i Trondheim 8. februar valgte vi å sette opp dette på nytt. Denne gangen er det Tietoevry som inviterer fysisk og stiller med utstyr for streaming.

Espen Sjøvoll

arrangeres av Espen Sjøvoll og resten av fagfolkene fra faggruppen Trondheim Agile

Medlempris: Gratis for medlemmer Ordinær pris: kr 500 (to gratis prøvetimer) Meld på

Agenda og gjennomføring er justert litt etter gode tilbakemeldinger fra deltakerne:
Etter hvert som større og større deler av organisasjonens arbeid digitaliseres får teamene som driver med IT-utvikling en mer sentral plass i organisasjonen. Samtidig skal man sikre at de som i dag gjør arbeidet som nå hel- eller del-digitaliseres får nok rom til å bidra og å videreutvikle seg. Hva innebærer det for de rammebetingelsene de forskjellige teamene må få?

Ett av svarene som er gitt når det gjelder rammebetingelser er at det er viktig med autonome team, men hva trenger de egentlig å være autonome på?

Kristin Wulff (Kantega) og Terje Brasethvik (Bouvet) deler kunnskap og erfaringer om rammebetingelser for team, basert på forskningen Kristin har gjort i sin PhD og erfaringene de har fra en periode med tett samarbeid rundt ulike team. Kristin presenterer teorien og rammeverk, mens Terje går gjennom eksempler fra ulike prosjekt. Sammen forsøker vi å vurdere rammebetingelsene og graden av autonomi for disse ulike prosjektene. Vi inviterer alle med i diskusjonen rundt de ulike prosjektene og prøver å finne konklusjoner sammen med deltakerne.

Praktisk informasjon:
Enkel frokost serveres fra kl. 8.30 og stream med foredrag starter kl. 09.00.
Fysisk oppmøte: Tietoevry, 1 etg. Sluppenvegen 17A, 7037 Trondheim
Digitalt oppmøte: Teamsmøte lenke

Foredragsholdere: