Nettverksmøte 16. november i Oslo Infonomics – Hvordan skape verdi med dine data?

arrangeres av Kjetil Eritzland og resten av fagfolkene fra faggruppen DAMA (Data Management Association - Norway Chapter)

Medlempris: Gratis for medlemmer og Rebel Ordinær pris: Kr 300,- inkl mva for ikke-medlemmer Meld på

16. november hører du Doug Laney snakke om Infonomics og hvordan du kan skape verdi av dine data.

VIRKSOMHETSUTVIKLING er et av sporene på SW2022 i februar, og der vil historien fortsette med en rekke spennende foredrag om temaet.

Men først; møt DAMA Norway på Rebel i Universitetsgata 2, med Doug Laney på stream.

“Infonomics» definerer seg som en egen disiplin, som fremmer informasjon som en ressurs ved å faktisk verdsette og behandle den som en. “Infonomics” gir grunnlaget og metodene som trengs for å kvantifisere verdien av informasjonskapital, samtidig som den tilbyr en taktikk for å bruke informasjon som konkurransefortrinn for å drive vekst.

Doug Laney, forfatter av “Infonomics» er med oss live fra Chicago for å gi oss en presentasjon av konseptet og disiplinen.

Agenda:
Start kl 17:00 with snacks and drinks

17:30 Presentation Doug Laney (stream)

18:30 Presentation on how to create value from data

19:00 Mingle and end of event