Foredrag 6. februar i Stavanger Intelligente team – morgendagens ledelse

Kjapp oppsummering – Katastrofe, krasjlanding eller kontrollert nødlanding?

Knut Øyvind Mikelsen

arrangeres av Knut Øyvind Mikelsen og resten av fagfolka fra faggruppen Agile Outbreak

Ordinær pris: 300, gratis for medlemmer

Dette er raskt tankene som slår inn når man utfordrer våre gamle modeller for ledelse og samarbeid med konsekvensene vi ser av en ny hverdag der tempo, teknologi og tilgjengelighet definerer våre liv.

Velkommen til et berikende foredrag av Anne Rød om Intelligente team – morgendagens ledelse!

Program:
18:00 Registrering, lett servering og mingling
18:30 -Intelligente team – morgendagens ledelse

Vil du melde deg på Intelligente team – morgendagens ledelse, send mail til elisabeth.kras@dataforeningen.no

Om Anne Rød:

Anne Rød har jobbet med kommunikasjon og ledelse i over 25 år, og er en av Europas mest erfarne rådgiver innenfor systeminspirert ledelse. Hun fokuserer sitt arbeid på teamutvikling
og fasilitering av prosesser med spesiell kompetanse innenfor endringsprosesser. De siste tretten årene har Anne jobbet med systeminspirert ledelse med hundrevis av ledere og lederteam over hele verden, og hun fortsetter dette arbeidet i en doktorgrad på endringer.
Anne har bred erfaring fra private og offentlig virksomheter både nasjonalt og internasjonalt. Hun har skrevet flere bøker og artikler innenfor utvikling av intelligent team, ledelse av Inter kulturelle team, og endring i organisasjoner, deriblant:

«Endring – systeminspirert ledelse i praksis» er hennes andre bok på norsk og er tilgjengelig på www.flux.no,
på Amazon og som E-bok fra Storytel appen

Les mer om Anne Rød på www.anne-rod.no og www.anne-rod.com

Creating Intelligent teams på Storytel

Parkering: Alle gjester som parkerer utenfor må skrive ut parkeringslapp, så ha registreringsnummeret på bilen klart.
Er det fullt på parkeringen utenfor, kan man benytte parkering ved Kanalsletta 4 (nabobygningen)
Kontakt på stedet: Knut Øyvind Mikelsen 90947636