31. - 31. desember i Oslo IT-jus i praksis

Som medlem av Nettverket IT-jus i praksis får du tilgang til et eksklusivt forum der grensesnittet mellom teknologi og jus utforskes og diskuteres.

arrangeres av Øyvind Eidissen og resten av fagfolkene fra faggruppen IT-jus i praksis

Ordinær pris: 19000 Meld på

Stadig flere roller og funksjoner i virksomheter jobber med og bruker teknologi i sin hverdag. Det medfører også et større ansvar for kunnskap om, og etterlevelse av, lover og regler om teknologi.

Et eksempel er AI og personvern. I tillegg ønsker mange mer kunnskap om teknologikontrakter og kommersielle mekanismer og sanksjoner. Som et svar på det økende behovet for kunnskaps utveksling, starter vi «Nettverket IT-jus i praksis».

Det ledes av Øyvind Eidissen og Inge Brodersen, begge teknologiadvokater og partnere i Schjødt

Nettverket IT-jus i praksis – Nettverket IT-jus i praksis (dataforeningen.no)

Program:

Foredragsholdere:

Nettverket IT-jus i praksis – Nettverket IT-jus i praksis (dataforeningen.no)