Frokostmøte 13. september i Oslo Low Code Frokostmøte

Bli med på nettverksmøte og få faglig påfyll med frokost og kaffe!

arrangeres av Shiraz A. Bhaiji og resten av fagfolkene fra faggruppen Løsnings- og integrasjonsarkitektur

Medlempris: Gratis for medlemmer Ordinær pris: kr 500,- (2 gratis prøvetimer) Meld på

Automatisering og digitalisering av kommunale tjenester ved bruk av lavkode: hvordan unngå fallgruvene og ivareta kvalitet?
Med Kristin Lunde Sørdal fra KF og Frode Preber Ettesvoll fra Compose Software

Gode skjemaer tilgjengeliggjør kommunale tjenester og ivaretar demokratiet. Automatisering av skjemaprosesser gir høy kvalitet og en sømløs innbyggeropplevelse. KF MultiForm er en lavkodeplattform utviklet av Compose Software, som over tjue kommuner og fylkeskommuner bruker for å bygge de beste tjenestene for sine innbyggere. Vi forteller hvordan dette effektiviserer og ivaretar kvaliteten i offentlig forvaltning, og ikke minst hvilke fallgruver man bør unngå på veien mot automatisering og digitalisering av tjenestene.

LowCode og Power Platform
Med Cathrine Bruvold og Kresimir Juric fra KPMG

Under dette seminaret om bruk av LowCode i Power Platform fordyper vi oss i en engasjerende og informativ økt der Cathrine Bruvold og Kresimir Juric fra KPMG, bransjeledende eksperter på lavkodeutvikling, tar deg gjennom reisen med å få utnyttet potensialet til Power plattformen.

Ved å delta kan du forvente følgende:

  1. Oppdage kraften i lavkodeutvikling og dens innvirkning på å drive digital transformasjon.
  2. Utforske LowCode funksjonalitetene til Power Platform, inkludert Power Apps, Power Automate og AI Builder.
  3. Oppleve engasjerende demonstrasjoner som blant annet viser integrasjonen av AI-funksjonalitet med Chat GPT, som ytterligere forbedrer applikasjonsutviklingsprosessen.
  4. Få innsikt i rollen til lavkode tekniske Center of Excellence (CoE) og deres betydning for å fremme innovasjon og samarbeid.
  5. Delta i verdifulle diskusjoner med Cathrine Bruvold, Kresimir Juric og andre bransjeeksperter, utveksle ideer og nettverk med likesinnede fagfolk.

Enten du er en IT-profesjonell, forretningsanalytiker eller beslutningstaker som ønsker å omfavne fremtiden for applikasjonsutvikling, er dette seminaret skreddersydd for deg. Bli med oss for å være en del av revolusjonen innen digital transformasjon og få en konkurransefordel i din bransje.

Vi tror at dette seminaret vil gi deg nyttig innsikt og mulighet til å drive endring i organisasjonen din. Ikke gå glipp av denne sjansen til å lære av Cathrine Bruvold, Kresimir Juric og våre andre erfarne eksperter på lavkodeutvikling.

Program:

08.30 Frokost og mingling
09.00 Automatisering og digitalisering av kommunale tjenester ved bruk av lavkode: hvordan unngå fallgruvene og ivareta kvalitet? — Frode Preber Ettesvoll, CEO, Compose Software AS og Kristin Lunde Sørdal, Produktansvarlig Kommuneforlaget AS
09.45 LowCode og Power Platform — Cathrine Bruvold og Kresimir Juric, KPMG
10.30 Avslutning

Foredragsholdere: