Workshop 12. oktober i Oslo Crucial Conversations – Workshop

Hvordan håndtere krevende samtaler som oppstår i vår hverdag på en bedre måte? NB! Begrenset antall plasser!

arrangeres av Shomaila Kausar, Avdelingsleder / senior testleder, Systek AS og resten av fagfolkene fra faggruppen Software Testing (SWT)

Medlempris: Gratis for medlemmer Ordinær pris: Kr 500,- inkl mva for ikke-medlemmer Meld på

I møtet med andre mennesker kan det fra tid til annen oppstå situasjoner der resultatet av en samtale kan endre forhold, karriere og liv drastisk. Så hvordan håndtere samtaler med tema som er sensitive og viktige?

I denne workshopen lar vi oss inspirere av boka Crucial Conversations. Vi går gjennom hva som kjennetegner en krevende samtale og blir kjent med noen teknikker for å kunne gjennomføre en slik samtale (“When I” Invite, Common ground og Priming).

Denne workshopen er relevant for alle fagfelt!

Forberedelse
Tenk på noe du kan ha en krevende samtale om. Knytt det gjerne til situasjoner som oppstår under testarbeid.

Rollespill
I grupper øver vi på krevende samtaler med utgangspunkt i historier og erfaringer. Vi bytter roller så alle får vært initiativtaker, mottaker og observatør, og evaluerer underveis.

Avrunding
Vi avslutter med å dele hvilke teknikker vi brukte og hvilke erfaringer vi gjorde oss.

Det blir matservering, gi beskjed til Anki Patterson om du har allergier/ matpreferanser.

Foredragsholdere: