17. mars Ny nettverkssamling 17. mars

17. mars kl 14:30 - 16:00:
Digital samling for IT-ledere og digitaliseringsansvarlige, med to tema:
1. Hvordan lykkes med medbestemmelse, involvering og personlig ansvar i en endringsprosess?
2. Datadrevet utvikling – Helliger målet middelet?

arrangeres av Asgeir Myhre og resten av fagfolkene fra faggruppen SnIT

Medlempris: Inkludert i medlemskap for SnIT Ordinær pris: (Årsmedlemskap i nettverket koster kr 12.000+mva) Meld på

På denne samlingen vil vi gjenbruke (videoopptak) noen korte foredrag fra SW2021-konferansen som grunnlag for diskusjon og erfaringsutveksling mellom deltakerne. Innlederne fra konferansen vil delta ‘live’ i SnIT-samlingen, slik at vi får anledning til å stille spørsmål og få utdypninger fra dem.

NAV IT har vært på en betydelig endringsreise etter at virksomheten besluttet en ny sourcingstrategi i 2016. Dette har hatt store konsekvenser for kompetansebehov i avdelingen. Samarbeidet med medbestemmelsesapparatet i NAV har vært viktig på denne reisen.

Stadig flere virksomheter setter seg mål om å bli datadrevet. Innsamling og bruk av data om brukerne og deres atferd åpner fantastiske muligheter for bedre og mer individuelt tilpassede tjenester. Samtidig er gruppen som er stiller spørsmål ved behovet for å dele sine data og å la seg spore økende. I dette foredraget setter Trond et skråblikk på mulighetene og truslene ved innsamling og bruk av data om brukerne og deres atferd. Helliger målet middelet? – eller finnes det en grense for hva brukeren bør akseptere å gi fra seg av data?

Disse to foredragene er valgt ut fordi de har spesielt relevante tema for IT-ledere, men også fordi de var blant de fem som fikk beste evaluering av deltakerne på konferansen.

Vi har 55 foredrag og 4 debatter “på lager” og fritt tilgjengelig for alle SnIT-medlemmer. Meld fra dersom du ønsker tilgang, da dette krever registrering på konferanseplattformen.

Ønsker du mer informasjon om IT-ledernettverket?
Kontakt asgeir@dnd.no

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x