Frokostmøte 10. desember i Oslo Partners

DND ønsker å sette ekstra stas på våre partnere. Partnerfrokosten er et nyopprettet initiativ for å skape verdi knyttet til DND og deres arrangementer/partneraktiviteter

arrangeres av DND

Vi i Den norske dataforening har gleden av å invitere våre partnere til vår eksklusive julefrokost.

Vi ønsker å benytte anledningen til å takke dere for året som har vært. Deres støtte og samarbeid har vært uvurderlig, og vi ser frem til å fortsette det givende partnerskapet inn i det nye året og videre fremover.

For å sikre en intim og engasjerende atmosfære har vi et begrenset antall plasser tilgjengelig, og «førstemann til mølla»-prinsippet gjelder. Hver partner kan delta med maksimalt 2 personer, forutsatt at dere har sponset og hatt stand på en av våre konferanser i 2024. Sted, dato, tid og påmeldingsinformasjon vil bli sendt ut snart.

Vi ser frem til å feire dere med en frokost fylt med julestemning, inspirasjon, nettverksbygging og engasjerende samtaler.

Arrangementet er gratis og eksklusivt til våre samarbeidspartnere.

Mer info kommer senere!