Digitalt frokostseminar 27. mai Pasientens legemiddelliste – hva har korona lært oss om rask omstilling og inkrementell utvikling?

arrangeres av og resten av fagfolkene fra faggruppen Helse og IKT

Medlempris: 0,00 Ordinær pris: 80,00 eks. mva. Meld på

Pasientens legemiddelliste (PLL) er en etterlengtet felles  samhandlingskomponent. Når skal den etableres? Hvordan vil den støtte og forenkle legenes arbeid? Hvilke gevinster skal vi forvente for helsepersonell, pasienter og samfunn? Hvilke erfaringer fra e-konsultasjoner kan PLL-utviklingen nyttiggjøre seg av?

Målgruppe:
Leger og annet helsepersonell i primærhelsetjenesten, fagfolk innen helse og IT, designere og arkitekter i helsetjenesten.

Program:

08.00 Velkommen —
08.03 Pasientens Legemiddelliste — Espen Hetty Carlsen Et foredrag med utgangspunkt i pasientreisen med PLL. Visualisering: fra fastlege- akuttmottak- sykehus- helsehus- hjemmesykepleie- og tilbake til fastlege.
08.18 Fastlegenes erfaringer med e-konsultasjoner – hvordan bør fremtiden bli? — Kjartan Olafsson Norske fastleger har nå flere års erfaring med e-konsultasjon i mange former; video, telefon, digital dialogmelding (lege-pasient og lege-lege og pleie- og omsorg) og mer. Hva slags type konsultasjoner egner de forskjellige formene seg for? Ser vi tendenser til overforbruk og skjevfordeling av helsetjenester med enklere digital tilgang? Hva bør vi ha i fremtiden, og er det noen barrierer for innovasjon?
08.33 Refleksjoner og diskusjon — Francis D’Silva Hva har korona lært oss? Hvilke gevinster skal vi forvente? NB! Foredrag er fra konferansen "eHelse 2021" i mars og danner bakteppe for diskusjonen.
08.58 Avslutning
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Foredragsholdere:

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x