Frokostmøte 26. april i Hamar Samling for fagmiljøet for data og analyse på Innlandet

Dataforeningen og Digital Innlandet har gleden av å invitere til frokostmøte i Hamar med fokus på erfaringsdeling fra aktuelle prosjekter som bruker data for innsikt og verdigenerering Vi vil også gi informasjon om et tilbud som kan utvikles for fagmiljøet for data og analyse på Innlandet, og få innspill fra deltagerne på det videre arbeidet.

arrangeres av DND

Ordinær pris: Gratis Meld på

Målgruppe:
Alle som er nysgjerrige på data og teknologi. Dette møtet er en gyllen mulighet til å få bedre innsikt, dele erfaringer, og lære, enten du er teknolog, eller bare ønsker å vite mer om hva riktig bruk av data kan gjøre for deg og din virksomhet.

Hvorfor delta?
Vi ønsker å etablere en ny gren av Dataforeningen i Innlandet, og vil gjennom dette frokostmøtet undersøke om det er interesse blant flere! Hensikten er å skape en arena der vi kan hjelpe hverandre å bli flinkere til å utnytte data. Vi ønsker å skape et forum hvor vi kan dele erfaringer og kunnskap for å fremme vekst og innovasjon i regionen.

Program:

08.00 Frokost og mingling
08.30 Introduksjon — Martin Sæta og Gunn Mari Sund Rusten
Fra datafloke til datainnsikt — May Lisbeth Øversveen Lær hvordan Eidsiva Bredbånd jobber med å transformere data til verdifull innsikt, og hvordan de har jobbet både med teknologi og organisasjon for å nyttiggjøre deg dataene.
Smart Data – Hamar kommune — Ellen Snartum og Ronny Pedersen Data er nødvendig for å kunne utvikle sammenhengende og mer effektive kommunale tjenester. Innovasjonspartnerskapet Smart Data skal gjøre kommuner i stand til å skape verdi av data på en trygg og sikker måte.
Muligheter for fagmiljøet data og analyse på Innlandet ved Dataforeningen & Digital Innlandet — Dataforeningen & Digital Innlandet Det er mange bedrifter og profesjonelle som daglig bruker data og analyser til sin virksomhetsstyring, både strategisk og operasjonelt. Vi ser verdien av å samle fagmiljøet på Innlandet og knytte tettere koblinger mellom personer og virksomheter. Vi ønsker å fortelle om hvilke muligheter som finnes, og få tilbakemeldinger på hva behovene er.