Nettverksmøter 12. februar i Oslo Test og kvalitetssikring av universell utforming

EUs webdirektiv om universell utforming av offentlige nettsteder og mobilapplikasjoner (WAD) vil bli en del av norsk rett i 2020. Samtidig lanseres WCAG 2.1 slik at universell utforming og god brukeropplevelse blir viktigere enn noensinne.

arrangeres av Hager Debech og resten av fagfolkene fra faggruppen Software Testing (Oslo)

Medlempris: 0,00 Ordinær pris: 300,00 eks.mva. Meld på

Dette er noe ikke bare vi testere må tenke på, men også forretning, designere, arkitekter og utviklere.

Faggruppen Software Testing inviterer til medlemskveld der det både blir presentasjoner rundt kvalitetssikring av universell utforming og paneldebatt.

Test kan ikke leve isolert og i en smidig verden jobber vi som ett team på kryss av roller og kompetanse. Vi har derfor invitert ett knippe mennesker til å belyse hvordan man sammen jobber for kvalitetssikring av universell utforming fra start til slutt.

Vi er stolte av å kunne presentere et sterkt og tverrfaglig panel bestående av

• Sarah Brodwall, Seniorrådgiver innen universell design i Helsedirektoratet
  • Marit Krohn-Hansen, Interaksjonsdesigner i DNB
  • Glenn Husom, Senior Interaction Designer i Sopra Steria
  • Kristian Munter Simonsen, universell utformingsspesialist – Funka
  • Vegard Haugstvedt, Utvikler i Webstep

Før debatten vil våre engasjerte eksperter bruke 15 minutter til å fortelle oss om arbeidet og utfordringene rundt å kvalitetssikre universell utforming sett fra deres ekspertise. Målet med debatten er å kartlegge ansvarsområdene og det som kreves for å utvikle et brukervennlig system for alle.

Meld deg på i dag, så sees vi den 12. februar!

Det blir lett servering.