Betalingsformidling 2021

Betalingsformidling 2021 som var planlagt 7. – 8. september 2021 flyttes til mars 2022.


Komitéen for Betalingsformidling vil med dette meddele at Betalingsformidling 2021 som var planlagt 07. – 08. september 2021 flyttes til 08. – 09. mars 2022.

Som ansvarlig arrangør har vi et samfunnsansvar under pandemien, samtidig som at vi ønsker at Betalingsformidling skal være den møteplassen for bransjen der et stort antall av de som jobber innenfor samme felt skal kunne dele erfaringer og meninger innenfor sentrale og dagsaktuelle tema.

Vi ser nå at det er for tidlig å gjennomføre konferansen i september når det gjelder antall deltagere som kreves. Noe av hovedgrunnen til dette er at mange arbeidsgivere velger å holde sin medarbeidere på hjemmekontor inntil videre.

Betalingsformidling har i samtlige år blitt arrangert i mars, og vi ser frem til å ønske flere velkommen enn det antallsrestriksjonene hadde gitt oss mulighet til i september.

Vi har satt sammen et program som består av mange interessante og dagsaktuelle temaer og vi håper å se deg 08. – 09. mars for faglig påfyll og det beste stedet for nettverking i bransjen!

Se programmet og sikre deg plass på konferansen, mer informasjon finner du her: www.betalingsformidling.no/


Med vennlig hilsen
Den norske dataforening
Komitéen for Betalingsformidling