Call for Speakers – Make Data Smart Bergen

DND med partnere inviterer for første gang til Make Data Smart i Bergen. 29 november 2023 samles entusiaster og profesjonelle innen data og analyse for en dag med kunnskapsdeling og inspirasjon.

På Make Data Smart Bergen ønsker vi å høre fra deg. Dette er din sjanse til å dele kunnskap og erfaringer med et entusiastisk og nysgjerrig publikum. Vi ønsker å skape en inspirerende og lærerik opplevelse for alle deltakere, og vi tror at du kan bidra.

Alt som foregår innen data- og analyse på Vestlandet er av interesse. Vi vil gi deg muligheten til å vise frem det du er stolt av og inspirere andre med dine ideer. Enten det er en demo, prosjekterfaring, eller et hobbyprosjekt du vil skryte av, så vil vi lytte.

Vi ønsker innlegg og foredrag om en rekke temaer, inkludert visualisering, datamodellering, AI/ML , dataplattform, data governance, DataOps og MLOps, sky/infrastruktur, datastrategi/kultur/literacy, GDPR/personvern, bærekraft relatert til data/BI/AI, IoT, digital transformasjon, metode, datakvalitet og MDM.

Kjøreregler:

Dersom du har spørsmål til prosessen kan du kontakte anders@dnd.no

Dersom du har faglige spørsmål kan du kontakte nora.gjoen-gjoseter@kantega.no

Frist 12. mai, kl 12.00