iCalendar

Endringsledelse og digitalisering

Nettverksmøte 27. november i Ålesund

Helhetlig virksomhetsledelse, digitalisering og gjennomføring av endring er viktige kompetanse- og fokusområder i ledernes hverdag.
Det blir også informasjon om datastudiene ved NTNU Ålesund og samarbeid med næringslivet.

Påmelding Endringsledelse og digitalisering

Buy
Anniken Karlsen

Foredraget holdes av Anikken Karlsen, PhD og instituttleder av Institutt for IKT og realfag ved Institutt for IKT og realfag Fakultet for informasjonsteknologi og elektroteknikk, NTNU
Hun er en av forfatterne bak boken "Kontinuerlig endringsarbeid", en bok som tar for seg disse aktuelle temaene.
Les mer om Anniken her.

Vi får omvisning på datalabbene på NTNU Ålesund, informasjon om datastudiene og muligheten til å diskutere med hensyn til samarbeid. Stikkord: Prosjekt for første klasse, sommerjobber, studentpoenggivende praksis, Bacheloroppgave mm.

Program

16:00: Buffet i kantinen for Dataforeningens medlemmer/de som ønsker å bli medlem
17:00: Omvisning datalabber
17:30: Fogdegården: "Endringsledelse og digitalisering" ved Anniken Karlsen
18:15: Pause og mingling
18:30: Fogdegården: Presentasjon av det nye Dataingeniørstudiet og samarbeid med næringslivet

Praktiske opplysninger:

Tid: Torsdag 27. november kl 17:00-20:00
Sted: NTNU Ålesund, Larsgårdsvn. 2, 6009 Ålesund

Kontakt på stedet: Bernt Louis Berge Søvik, 90041997

Nettverksmøtet er gratis og åpent for alle.

NTNU Ålesund på Google Maps