ERP2022!

Forventningene er høye når dørene åpnes for årets ERP konferanse.

Bo Hjort Christensen ønsker velkommen til 378 deltakerne på ERP 2022.

– Det er den 24. gangen Bo Hjort Christensen entrer scenen for å ta oss gjennom en innholdsrik dag med fokus på anskaffelser sier Hogne Engdahl, leder av programkomiteen for Forretningsutvikling og ERP i Dataforeningen. 

Hogne Engdahl, leder av programkomiteen for Forretningsutvikling og ERP i Dataforeningen. 

Konferansen kan notere seg for en ny rekord i år; det ble helt fulltegnet med 378 påmeldte deltakere. Det økte fokuset på sikkerhet i norske virksomheter avtegner seg også i dagens program.  

– i år har Bo med seg gjesteforeleser Leif B. Paulsen, som vil snakke om et tema som er svært relevant i tiden, nemlig informasjonssikkerhet, identitetsstyring og beredskap, forteller Engdahl.   

Anja Jackson fra programkomiteen venter spent på at på ERP 2022 skal starte.

– Når Bo står på scenen er det mye energi og informasjon på en gang, sier Anja Jackson i programkomiteen. Hun anbefaler å ta med seg boken til Bo hjem fra konferansen.  

Forretningsutvikling og digitalisering av Bo Hjort Christensen

– Boken «Forretningsutvikling og digitalisering» binder sammen all kunnskap man tilegner seg i løpet av dagen. Jeg har den selv, og anbefaler den på det varmeste, sier Jackson. 

På årets konferanse er det til sammen 28 utstillere og 33 partnere

Konferansen gjennomføres i år på nytt sted som gir rikelig rom for partnere og deltakere.  

– Det er alltid noe nytt og spennende fra partnerne, og vi gleder oss til å et rikholdig program fra både scenen og partnerne, sier Engdahl. 

Halvannet minutt med tilbakeblikk fra ERP 2022. Det gledes allerede til neste års arrangement!