Faggruppen Softwaretesting i Midt-Nord trenger flere på laget!

Vi i faggruppen Softwaretesting i Midt-Nord er et felleskap for kunnskap og erfaringsutveksling innen test og kvalitetssikring av IT. Nå trenger vi flere på laget og lurer derfor på om du vil være med?

  

I vår arrangerte vi testkonferansen Frøya, noe som vi er stolte av. Frøya ble en stor suksess og vi ønsker å gjøre det til et årlig arrangement i Trondheim, som en lillesøster til Testdagen Odin i Oslo. 

Vi ønsker å utvide vår faggruppe med styremedlemmer og gode hjelpere som ønsker å bidra til å skape et levende og kunnskapsrikt fagmiljø i Midt-Nord. 

Minikonferansen Frøya 2023.

Som bidragsyter vil du: 

– Være med å utvikle et sterkt faglig- og sosialt nettverk 

– Utvikle og arrangere meetups, kurs, seminar og konferanser inkludert vår stolthet, Testkonferansen Frøya. 

– Få muligheten til å starte en podcast! Vi har et eget studio og ressurser tilgjengelig for å skape og dele verdifullt innhold innen kvalitetssikring av IKT-systemer. 

Les mer om faggruppen og bli kjent med våre nåværende styremedlemmer Softwaretest Midt-Nord

Vi vil understreke at man ikke trenger å være en del av fagstyret for å bidra. Ønsker du å være med å arrangere enkeltarrangement, eller stille opp som ekstra hender der og da (gode hjelpere), så er det like velkomment. 

Hva får du igjen for å være tilknyttet faggruppen? 

– Du får muligheten til å samarbeide med dyktige fagpersoner fra ulike virksomheter og sammen bygge kunnskap og kompetanse 

– Du vil oppleve et sosialt og engasjerende miljø i faggruppen, hvor du kan utveksle erfaringer og bygge verdifulle relasjoner. 

– Gjennom meetups, kurs,  seminarer og nettverksbygging vil du kontinuerlig øke din faglige og bransjemessige kunnskap. 

– Vi samarbeider nasjonalt med tilsvarende faggrupper i region Vest og Sør-Øst, noe som åpner for å utvikle nye og spennende arrangementer og nettverksmuligheter. 

Softwaretesting Midt-Nord har som mål å være et godt faglig kompetansesenter for kvalitetssikring av IKT-systemer. 

Å være tilknyttet en faggruppe i Dataforeningen er en frivillig innsats, men gir deg enormt mye tilbake og er en fin referanse å ha på sin CV.  

Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker deg velkommen som en verdifull del av faggruppen Softwaretesting Midt-Nord! 

Vil du bidra, eller ønsker du mer informasjon kontakt oss på swtest.midtnord@dnd.no