Ny episode i AICAST Lars Rinnan: Start i det små

Lars Rinnan er en gründer og pionér innen business intelligence og nå også kunstig intelligens. Hør hans tanker om hvordan man får praktisk nytte av kunstig intelligens i denne podcasten.

«Start i det små», anbefaler Lars Rinnan norske bedrifter som ønsker å ta i bruk maskinlæring og kunstig intelligens.

– Vi i Nextbridge er teknologiagnostikere, sier Lars Rinnan i denne pocdasten i Dataforeningens AIcast med Frank Vevle og Michael Løiten.

– Teknologien er et verktøy, bruk det verktøyet som løser problemet ditt.  Om det er open source eller et verktøy fra en av de store leverandørene er ikke det viktigste.

Hør de spennende tankene fra denne pionéren i norsk dataindustri i podcasten under, eller abonner på AIcast på din iTunes, Spotify, Google podcast eller din foretrukne podcast-leverandør.

Du kan lytte til podcasten her.

Lars Rinnan

Lars Rinnan (foto fra Talerlisten)

Lars Rinnan er en brennende engasjert leder, futurist og foredragsholder som jobber med kunstig intelligens & digitalisering. Han er hyppig benyttet som foredragsholder, og er en ivrig skribent og blogger. Lars har 25 års ledelseserfaring, og har i løpet av 7 år startet 6 selskaper innen AI, BI & Analytics, i dag samlet i Amesto NextBridge.