eHelseprisen 2023 Nominer din kandidat til eHelseprisen 2023

Ehelseprisen deles ut under konferansen eHelse 2024, som arrangeres den 19. – 20. mars 2024. På konferansens siste dag deler vi ut Dataforeningens eHelsepris for tredje gang! Frist for å nominere kandidater er 15. februar 2024.

eHelse 2024 arrangeres av Den norske dataforening, Den norske legeforening, faggruppen E-helse i Norsk Sykepleierforbund og NorHIT.

Programkomiteen ledes av Rune Brækken, som har med seg faggruppen Helse og IKT i Dataforeningen i arbeidet.

Tidligere prisvinnere

Prisen for 2022 gikk til Regin Hjertholm, som fikk prisen for sin omfattende og langvarige innsats for bedre ehelse-løsninger – les mer

Den første eHelseprisen ble utdelt under eHelse 2022, og prisen for 2021 gikk til TISK samarbeidet – les mer

Kriterier

Prisen er stiftet for å skape oppmerksomhet om viktigheten av dialog og samarbeid mellom digitaliseringsaktørene i helsesektoren. Vi ser etter digitaliseringsinitiativer og -løsninger som øker kvaliteten, forenkler helsearbeiderens hverdag, effektiviserer pasientdialogen eller på annen måte bidrar med nytte for å møte fremtidens helseutfordringer.

Dataforeningens eHelsepris tildeles enkeltpersoner, virksomheter eller initiativ som har bidratt til nytenkende og gjerne banebrytende samhandling, enten i arbeidsformer for utviklingsarbeidet og/eller i resultatet.

Årets jury

Årets jury er satt sammen av representanter fra Legeforeningen, Sykepleierforbundet, Sykehuspartner, FHI, Norsk Helsenett SF og fagstyret i Helse og IKT i Dataforeningen.

Nominer din kandidat

Hvem eller hva har utmerket seg med sitt bidrag til økt samhandling eller nye banebrytende løsninger i helsevesenet gjennom fjoråret – og fortjent denne æren og anerkjennelsen?

Nominer din kandidat til eHelseprisen 2023 her

Frist for å nominere kandidater er 15. februar 2024.

Prisen deles ut under konferansen eHelse 2024 den 20. mars 2024.