Ny styreleder i fagstyret AI (Kunstig intelligens)

På det siste styremøtet ble Caroline Myrland innstilt som ny styreleder i fagstyret for AI (Kunstig intelligens). Hun tar over stafettpinnen etter Frank Vevle. Dataforeningen takker for innsatsen til Frank etter flere år med stødig ledelse.

Caroline Myrland jobber som produkteier & maskinlæringsingeniør i Solv. Hun har vært med i fagstyret for AI siden 2019, og tar nå over ansvaret som styreleder.

Med seg på laget har hun en gruppe med engasjerte, kompetente og erfarne styremedlemmer: Brian Elvesæter, Christian Bendiksen, Åsmund Hugo, Espen Remman, Frank Vevle, Eirik Gulbrandsen og Ishita Barua.

AI (kunstig intelligens) har vært en aktiv faggruppe både før og under pandemien. Vi er i en spennende tid der samfunnet sakte, men sikkert, begynner å åpne opp, og vi gleder oss til å følge med på alle arrangementene fremover!