Påmelding Landsmøte 2019

Til Landsmøtedelegater, vararepresentanter, representanter for faggruppene samt Sentralstyret, råd/utvalg, gjester og ansatte.

Ta kontakt med styret i din distriktsforening dersom du er interessert i å delta. Vi har gleden av å invitere deg til årets landsmøte i Oslo, fredag 26. – lørdag 27. april 2019.

Det legges opp til avreise fredag morgen og retur søndag (evt. lørdag kveld for de som skal til Gardermoen). Vær oppmerksom på at ved endring av bestilte flyreiser må ekstra kostnader dekkes privat eller av distriktsforening. Angi hvilken flyplass du skal reise fra og om du skal ha retur til samme sted. Vi ber om at alle deltakere fyller ut påmeldingsskjema for bestilling av hotell og flyreise snarest og senest innen 22. mars.


 • Behov for overnatting

 • Fredag 26. april er landsmøtemiddag med utdeling av fagpriser mens lørdag middagen 27. er mer uformelt. (Fjern kryss på de middagene du vet du ikke skal/kan delta på.)

 • For deg som trenger transport/fly

 • Oppgi avreise og ønsket tidspunkt så bestiller vi for deg. Ønsket reisetidspunkt skal vi etterkomme så langt det lar seg gjøre.

 • Informasjon om dine diettpreferanser vil kun bli brukt for å ivareta dine behov under landsmøtet. Denne informasjonen vil bli beskyttet som persondata og kun gjøres kjent for landsmøteansvarlig.
 • Informasjon om dine dietpreferanser vil kun bli brukt for å ivareta dine behov under landsmøtet. Denne informasjonen vil bli beskyttet som persondata og kun gjøres kjent for landsmøteansvarlig.
 • Håndtering av persondata i dette skjemaet

  Alle persondata i dette skjemaet blir slettet 14 dager etter at landsmøtet er gjennomført. Informasjon om dietpreferanser telles opp og formidles til hotellet. Dvs. vi formidler ikke navn og diettpreferanser, kun antallet personer som har en preferanse.
  Data i dette skjemaet lagres på vår driftspartner WP Engine.
  Har du øvrige spørsmål om håndtering av dine data i dette skjemaet, ta kontakt med ragnhild@dnd.no