EIvind Lund (foto: behalf.no)

Eivind Lund

Eivind jobber som rådgiver og daglig leder hos Behalf.

«Du kunne ha kalt meg en design thinker», sa Eivind Lund. «Men da hadde jeg nok kanskje slått deg. Midt i fjeset.»

Det var på Yggdrasilkonferansen Eivind Lund presenterte seg selv på denne måten. I et glitrende kåseri reflekterte han over hvordan fancy ord og vendinger har infisert designere. Også. Kåseriet kan du lese i sin helhet annet sted på våre nettsider. Her er Eivind Lund slik han beskrev seg selv:

«Jeg jobber i Behalf, som er et ganske lite, men veldig bra digitaldesignbyrå bestående av fem veldig flinke fagfolk og meg.

Før jobba jeg i Netlife Design, byrået tidligere kjent som Netlife Research, og for lenge siden jobba jeg på den såkalte kundesiden, i Vegdirektoratet, Norad og Telenor, i motsatt kronologisk rekkefølge.

Hele tiden har jeg jobba med brukeropplevelse og innhold på nett, og de siste åtte årene eller deromkring også ganske mye med design.

Og med det mener jeg ikke at jeg er designer, bare at jeg jobber så tett og tverrfaglig med designere at jeg er med på å påvirke hvordan ting ser ut og virker når de er ferdige. Du kunne ha kalt meg en design thinker, men da hadde jeg nok kanskje slått deg. Midt i fjeset.»