Djevelens advokat har meldt seg på SW2021.

Han betalte full pris – men du kan få rabatt hvis du melder deg på før 1. februar. Les mer

En advokattime koster mye. «Djevelens advokat» er ofte gratis, men begrenser tjenestene til spørsmål som gjør oss urolige og som vi gjerne skulle visst svaret på.

Som nasjon leder vi an på mange positive statistikker. Vi trenger ikke lete lenge for å finne gode eksempler på at vi utvikler og anvender moderne informasjonsteknologi i offentlig og privat sektor. Derfor svarer selvsagt de fleste klart og tydelig JA på spørsmålet: Samfunnet digitaliseres – er vi på rett vei? Vi er definitivt på rett vei!

Men er veien virkelig helt uten humper og svinger, og vet vi akkurat hvor den leder oss? Kan vi helt ukritisk sette likhetstegn mellom digitalisering og velstand?

  • Finnes det en riktig balanse mellom livreddende teknologi og personvern?
  • Hva betyr egentlig «smidig»: Er 22 milliarder riktig pris for å innfri visjonen om «en innbygger – én journal»?
  • Må vi kjøpe tilbake data, som store internasjonale aktører har samlet om oss, for å kunne utvikle gode kunstig intelligens-baserte løsninger i Norge?
  • Hvor sårbart er samfunnet vårt mot cyberangrep, og hvem er våre farligste fiender: Stater, organiserte kriminelle eller kanskje noen som bare har behov for oppmerksomhet?
  • IT- og telekom står for like mye CO2-utslipp som verdens samlede flybransje. Betyr det at veien må repareres?

Dataforeningens konferanse SW2021 gir ikke alle svarene, men dyktige fagfolk fra inn- og utland vil dele suksessoppskrifter og belyse utfordringer og muligheter gjennom mer enn 50 foredrag og debatter.

Meld deg på nå så kan du se mye direkte 10. og 11. februar og resten «on demand» helt frem til 31. mars!

Se hele programmet her

Les også Polarisering, kunstig intelligens, Norges smarteste by og koding i NAV.