Software 2019 - After Dark: Skal vi danse?

Cathrine Andersen inviterer til fest den 13. februar.

Cathrine Andersen og Asgeir Myhre inviterer til fest.

Nytt av året på Software-konferansen: Party!

— Ta deg en velfortjent pause etter den første dagen på konferansen, oppfordrer party-sjef og ildsjel Cathrine Andersen.

«After Dark» er et nytt element som er kommet til som en hyggelig dessert for deltakere (og gjerne ikke-deltakere også) på Software 2019.

Dagens siste keynote, filosofen Einar Duenger Bøhn, varmer opp festdeltagerne med sine betraktninger om kunstig intelligens.

Som en del av arrangementet kåres også Årets Smartby-løsning.

Deretter overtar selveste Swing’it Dixieband, Norges hotteste gla’jazzband – kjent fra Slottsfjell, Kongsberg jazzfestival og norske talenter.

— Et slikt arrangement har vært et savn på Software, sier konferansegeneral Asgeir Myhre. — Det blir en arena for nettverksbygging hvor deltakerne kan diskutere dagens foredrag, eller ikke, i en god atmosfære.

— Vi må utnytte muligheten for nettverksbygging på kanskje Norges beste arena for IT-profesjonelle, sier Cathrine.

Kvelden fortsetter så lenge folk har lyst til å være der. Arrangementet er inkludert i billetten for Software, og det er mulig å kjøpe billett kun til After Dark dersom du ikke har anledning til å delta på selve konferansen.

— Vi oppfordrer alle som skal på konferansen til å invitere med seg venner, kollegaer, kunder eller partnere på After Dark for en liten spennende keynote, kåring av årets smartby-teknologi og ikke minst en fantastisk arena for å utvide nettverket sitt, avslutter Cathrine.

Les mer om After Dark.

Og her er Swing IT jazzband:

Swing IT jazzband

Publisert 25. januar 2019, og sist oppdatert 31. januar 2019.