Benytt medlemsfordelen Ta med en kollega eller bransjevenn gratis!

ICE Innovation Festival 2022 i Kirkenes samler investorer, mentorer og forelesere fra hele verden for å finne og finansiere framtidens startups.

ICE Innovation Festival er ikke en typisk konferanse, men en to dagers, intens festival fullspekket av inspirerende foredrag, workshops og møteplasser for både investorer, gründere, startups og alle som ønsker å gjøre en forskjell.

Jonas Østvik, partner- og medlemsansvarlig i Dataforeningen, deltar på festivalen i Kirkenes den 10. – 11. november, og inviterer gjerne med seg medlemmer i Dataforeningen.

– Som festivalpartner kan vi tilby deg som er medlem av Dataforeningen 1 billett GRATIS når du kjøper egen billett! Kjøper du 10 billetter, får du 10 gratisbilletter. Vi støtter initiativ som legger til rette for innovasjon og teknologisk utvikling i hele landet. Vi ser også partnerskapet som en mulighet for våre medlemmer. Dette er en arena for å knytte nasjonale og internasjonale kontakter, møte andre gründere og få inspirasjon gjennom innovasjoner gjort i senere tid, sier Østvik.

– Vi vil også benytte muligheten til å møte IT- og teknologimiljøet i Kirkenes og omegn, og se nærmere på hvilke samarbeid Dataforeningen kan etablere der, sier Østvik.

Festivalen handler om å gjøre, ikke høre. ICE står for innovation, community og entrepreneurship. Innovasjon, samfunn og entreprenørskap – på godt norsk. Her kan du komme med egne ideer, bli inspirert eller bare ta inn over deg alle mulighetene som finnes i regionen. Gjennom festivalens fem ulike spor har du mulighet til å finne det som passer best for deg:

Spor #1 ICE Arctic Innovation Challenge

ICE Arctic Innovation Challenge er en konkurranse for å finne smarte løsninger på vanlige problemer vi har i distriktet. Her jobber dere sammen i tverrfaglige team, og gjennom metoden Design tenking utvikler dere en teknisk, kreativ eller sosial løsning på et gitt problem.

Spor #2 Arctic Startup

Arctic Startup er for deg som ønsker å skape noe unikt. Sporet handler om hvordan du tilegner deg ny kunnskap som vil være sentral om du ønsker å starte eller videreutvikle en egen bedrift – men vil også gi deg inspirasjon og motivere deg til å ta sjansen og satse på egne ideer.

Spor #3 ArcTech – The next big thing

ArcTech handler om hvordan teknologi kan forme framtiden i regionen. Nord-Norge har noe av det mest utfordrende klima og terrenget på jorda. Gjennom teknologiske løsninger er målet å skape et sterkt økosystem som kan løse noen av utfordringene i nord.

Spor #4 Creative North

Creative North er for deg med interesse innenfor kreativ virksomhet; alt fra reklame, film, teater til gaming. Her kan du møte talenter, delta på scenen eller finne en medskaper til din neste satsning.

Spor #5 Experience the Arctic

Experience the Arctic er for deg som ønsker å oppleve det unike ved Sør-Varanger, som kongekrabbesafari, huskytur eller Kirkenes Snøhotell. Vi har satt opp ulike pakker der du kan velge de opplevelser som tiltrekker deg mest. Kanskje oppdager du noe du ikke visste om Sør-Varanger?

Les mer om ICE Innovation Festival 2022 og programmet her: www.iceinnovationfestival.com

Les artikkelen Nord-Norge kan bli internasjonal arena for teknologiutvikling tilpasset arktiske forhold fra Nordnorsk debatt.