Bli ildsjel Utlysning: Assisterende nettverksleder for SnIT

Vi utlyser en ildsjel-stilling som kan bistå i administrativt og koordinerende arbeid for vårt IT-leder forum, SnIT.

Medlemmene i Strategisk nettverk for IT-ledere (SnIT) er IT-ledere/CIO/CDO og digitaliseringsansvarlige i sine virksomheter.

Nettverket arrangerer hvert år 5-6 nettverksmøter og en studietur. I dag er ca 30 ledere fra offentlig og privat sektor representert. SnIT er også engasjert i gjennomføring av Dataforeningens prediksjonsturning «Fremsynt».

Oppgavene vil være knyttet til videreutvikling av faglig program, medlemskontakt, praktisk gjennomføring av samlinger og markedsføring overfor eksisterende og nye medlemmer. Du bør på litt sikt kunne tre inn for nettverksleder (Asgeir Myhre) der nødvendig.

Vi ser etter deg som er ryddig og ansvarlig og:

• Har relevant yrkeserfaring innenfor IKT, forretningsutvikling, markedsføring, salg, eventarrangement eller nettverks-fasilitering
  • Har erfaring fra frivillig arbeid
  • Er selvstendig, kreativ og interessert i arbeidet med kontinuerlig styrkning av den faglige profilen på nettverket
  • Er utadvendt, positiv og uredd for å ta kontakt.

Det er en fordel om du behersker bruk av WordPress e.l. publiseringssystem.

Vi tilbyr et faglig interessant miljø hvor du vil være tett på engasjerte, norske IT-ledere og eksterne ressurspersoner. Du vil ha god mulighet for å lære gjennom deltakelse på samlinger og studieturer og utvikle ditt faglige nettverk.

Ønsker du å registrere din interesse?
Kontakt: Nina Chung Mathiesen, Ansvarlig teknologi og samfunn.

Har du spørsmål om nettverket og oppgavene?
Kontakt Asgeir Myhre, nettverksleder (asgeir.myhre@dnd.no)

Les mer om SnIT her: https://www.dataforeningen.no/faggruppe/snit/

Publisert 23. september 2019, og sist oppdatert 23. september 2019.