Nettverksmøte 14. mars i Trondheim Hverdagen med robot som kollega – #RPA

Hverdagen med roboter som kollegaer - hva er viktig når hvetebrødsdagene er over?

Kristina Brend

arrangeres av Kristina Brend og resten av fagfolkene fra faggruppen IT & endringsledelse

Robotane kjem, sa vi for 10 år siden. Nå er de her. Mange norske bedrifter er allerede i gang med digitale medarbeidere og vi skal høre erfaringer fra noen av dem.

Ifølge OECD rapporten Survey of Adult Skills har kun 13% av dagens arbeidstakere kompetanse som ikke kan erstattes av teknologi. Det betyr at 87% av oss må tilegne oss ny kompetanse for å være relevant. Med en digital medarbeider i bedriften starter man omstillingen mot denne fremtiden. De ansatte lærer å samarbeide med teknologi, ikke kun bruke det som et verktøy.

Lean Forum Midt-Norge og Den norske dataforening i Trondheim ved faggruppen IT- og endringsledelse inviterer alle som er interessert i og jobber med robotisering og automatisering til en faglig møteplass 14. mars hos DNB på Solsiden.

Program:

12.00 Velkommen og servering Kort om arrangørene DND IT- og Endringsledelse ved Adrian K. Berg og Lean Forum Midt-Norge ved Martin Munkeby.
12.30 Om teknologien - muligheter og utfordringer med en digital medarbeider — Kristina Brend
13.00 Casepresentasjoner - hvordan har RPA påvirket vår organisasjon? Asgeir Nygaardsvold, DNB Merete Sivertsen, NTNU Kristian Nordtømme Trondheim Fylkeskommune
14.00 Spørsmål til panelet og mingling
14.30 Takk for i dag