28. september Jeg skal lage Datasenterstrategi – Hvilke tjenester finnes i markedet og hva må jeg tenke på?

Bli med på webinar med Espen Bjanes i regi av faggruppe Skytjenester. Påmelding starter mandag, 13. september.

arrangeres av Frank Mikkelsen og resten av fagfolkene fra faggruppen Skytjenester

Ordinær pris: 150 Meld på

Digitaliseringen fosser fremover. Virksomhetene organiserer i økende grad IT funksjonen etter hvordan IT tjenestene konsumeres. Flere IT beslutninger tas av teknologer som er nær kundene ute i forretningsområdene.

Den «tradisjonelle IT funksjonen» orkestrerer den digitale infrastrukturen som forretningen i takt med etterspørselen raskt, fleksibelt og effektivt kan bygge og videreutvikle produkter og tjenester på.

Espen Bjanes fra en av verdens mest grønne datasenter-leverandør, Green Mountain, gir oss et innblikk i infrastrukturmarkedet, hvilken plass tjenester som Green Mountain tilbyr har i dette, og hva det er viktig å tenke på i utviklingen av en fremtidsrettet datasenterstrategi.

Foredragsholdere:

Dataforeningens faggruppe for Skytjenester har som hovedformål å bidra med økt kunnskap om skytjenester for alle medlemmer enten man er innkjøper, leverandør, bruker eller på annen måte involvert i skytjenester.