DND2023- IT for en verden i krise

DND 2023 - IT for en verden i krise, vel blåst! Det var stor stas å invitere til årets første konferanse på Radisson Blu Scandinavia Hotel i går.

Temaet for årets konferanse var IT sin rolle i kriser. I kjølvannet av krigen i Ukraina, strømkrisen og dens innvirkning på markedet, og hurtigdigitaliseringen som helsekrisen med korona førte med seg, er spørsmålet om IT sin betydning i kriser svært tidsaktuelt. Krisene har avdekket at behovene for IT-sikkerhetskompetanse er større enn tilgangen, i Norge og ellers i verden. 

Nina Hoddø Bakås og Christian F. Tollefsen fra KPMG og Sopra Steria ønsket velkommen og ledet oss inn i dagen.

Geir Hågen Karlsen, Oberstløytnant, Forsvarets høgskole, med sitt foredrag «Ukrainakrigen – når high-tech møter no-tech».

Sofaprat: Styrker eller svekker teknologi demokratiet?

Hvordan har teknologien hjulpet demokratiet med å løfte flere stemmer, og hvordan brukes teknologien som et verktøy til å påvirks valg og dermed svekke demokratiet? Under konferansen DND23 inviterte vi viktige samfunnsstemmer til å ta debatten. 

Paneldeltakerne som stilte til sofapraten ledet av Nina Hoddø Baksås, Cyber & Privacy Consultant i KPMG og styremedlem i Den norske Dataforening, distrikt Sør-Øst, var Eirik Solheim, Prosject Manager, NRK, Line Coll, direktør i Datatilsynet, og
Trine Skei Grande partner i Footprint (en del av Sopra Steria).

Nina Hoddø Baksås ledet sofapraten bestående av: Eirik Solheim, Line Coll og Trine Skei Grande.

Tusen takk til vår fantastiske  programkomité, dyktige foredragsholdere og sponsorer. 

Noen av de dyktige fordragsholdernere på DND2023.

SmartBy awards 2022 

Under DND2023 ble også vinnerne av Smartby awards 2022 tildelt diplom og blomster. Vi gratulerer KF og Knowit som årets vinnere.

 Kristin Lunde Sørdal og Hedda Dolva tok imot SmartBy Awards 2022 prisen på vegna av KF og Knowit.

Tusen takk til vår fantastiske  programkomité, dyktige foredragsholdere og sponsorer.

Vi gleder oss allerede til DND2024!